Ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για την Φορταλέζα!

SAVVIDIS-768x486

Τα δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνιση τους τα τελευταία 24ωρα από τη Βραζιλία, ανέφεραν ότι ο Ιβάν Σαββίδης -με προτροπή του γιου του, Γιώργου- εξετάζει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με ποδοσφαιρική ομάδα από τη “χώρα του καφέ”. Μάλιστα, αναφέρθηκαν τα ονόματα των Παρανά και Φορταλέζα.

Πλέον, ήρθε και η επιβεβαίωση για το συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Ο πρόεδρος της Φορταλέζα -σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους- παραδέχθηκε ότι άνθρωπος που εκπροσωπούσε τον Ιβάν Σαββίδη επικοινώνησε μαζί του και τον ενημέρωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για να αγοράσει την ομάδα.

Στη συζήτηση που υπήρξε οι δύο πλευρές δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες, ενώ δεν υπήρξε κάποια άλλη επαφή. Λίγο αργότερα, ο σύλλογος τοποθετήθηκε και επίσημα.

“Αναφορικά με το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη, η Φορταλέζα ενημερώνει: Ο πρόεδρος του συλλόγου μας, Μαρτσέλο Παζ, είχε επαφή με εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ, χωρίς να υπάρξει πιο λεπτομερής συζήτηση. Με την συνηθισμένη διαφάνεια, θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους οπαδούς μας, εφόσον έχουμε κάτι νεότερο από τις επαφές μας”.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...