Είναι αυτή η ιδανικά ομορφότερη γυναίκα του κόσμου;

e9f69f99cbc3f104b15073a027ba6291_L

Πως είναι εμφανισιακά η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο;

Πως είναι οι αναλογίες του κορμιού της; Το πρόσωπο της; Υπάρχει αυτή η γυναίκα και εάν ναι ποια είναι;

Η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, ή καλύτερα εκείνη που σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Τέξας, συγκεντρώνει όλες τις ιδανικές αναλογίες, σώματος, προσώπου, είναι η Κέλυ Μπρουκ.

Οι ερευνητές του συγκεκριμένου πανεπιστημίου ανέλυσαν έρευνες ετών σχετικές με το τι θεωρούν οι άνδρες τέλειο και όμορφο στο κορμί και στο πρόσωπο μιας γυναίκας και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το ιδανικό ύψος για την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο είναι το 1.68, ενώ οι αναλογίες που πρέπει να έχει αυτή στο κορμί της είναι 99 – 63 – 91.

Και φυσικά οι αναλογίες αυτές πρέπει να είναι δίχως καμία πλαστική επέμβαση.

Αυτές τις ιδανικές αναλογίες και το ιδανικό ύψος λοιπόν τα συγκεντρώνει η Κέλυ Μπρούκ, το μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια και εσχάτως ηθοποιός.

Τα δευτερεύοντα ερωτήματα στην έρευνα του Πανεπιστημίου που δείχνουν Κέλυ Μπρουκ, αφορούσαν στο βάρος, το μήκος το μαλλιών και το σχήμα του προσώπου.

Πάντως, η ίδια η Μπρουκ έχει δηλώσει κατά καιρούς πως όταν ήταν μικρότερη και πριν καταλάβει ότι μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα, ένιωθε άβολα με το κορμί της, το οποίο θεωρούσε χοντρό.

Στο σχολείο μάλιστα την φώναζαν «Κέλυ η χοντρούλα».

Το ασχημόπαπο όμως με το υπέροχο πρόσωπο μεταμορφώθηκε σε έναν κύκνο. Για ορισμένους, στον ομορφότερο κύκνο του κόσμου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...