Δυτική Μακεδονία: Μόνο με αλυσίδες η κυκλοφορία, παντού – Ανακοίνωση της Αστυνομίας 09:05

xionia.alysides3-708-696x315

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

                               

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο του Νομού Γρεβενών.

 

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας, όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων ( λεωφορείων κ.λ.π.) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας από το 1ο χλμ. έως  το 46ο χλμ. της Εθνικής Οδού Γρεβενών – Τρικάλων.

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, διεξάγεται κανονικά.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο του Νομού Καστοριάς.

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας, όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και των λοιπών οχημάτων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας του κάθετου άξονα ( Α29) της Εγνατίας Οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής, από Χ/Θ 17,500 (Α/Κ Αλιάκμονα) έως και Χ/Θ 70,900 (Ι/Κ Κρυσταλλοπηγής).

Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από το 18ο έως 28ο χλμ της Επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

  • στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α27/Ε65) Κοζάνη – Πτολεμαΐδα,
  • σε όλο το Εθνικό οδικό δίκτυο του Νομού Κοζάνης, εκτός από το 25ο χλμ έως και το 50ο χλμ της Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά,
  • σε όλο το Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο του Νομού Κοζάνης.

 

Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από 0,0 χ/θ (Α/Κ Δυτικά Σιάτιστας) έως και 17,500 χ/θ (Α/Κ Αλιάκμονα) του Κάθετου άξονα Εγνατίας Οδού (Α29 ) Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής. Η κυκλοφορία των υπολοίπων οχημάτων, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, διεξάγεται κανονικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

  • σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο του Νομού Φλώρινας και
  • στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού (Α27) Φλώρινα – Τελωνείο Νίκης.

 

Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από το 20ο έως το 30ο χλμ της Επαρχιακής οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου).

 

Ενημέρωση σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας και συμβουλές οδικής ασφάλειας υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας  www.hellenicpolice.gr.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...