Διαγωνισμός εκμίσθωσης Μοναστηριακού ακινήτου (πρώην Cafe – Restaurant ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ)

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ι. Μητρόπολης Καστοριάς, η περίληψη διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού εκμίσθωσης Μοναστηριακού ακινήτου. Πρόκειται για το εγκαταλειμμένο κτίριο του πρώην Cafe – Restaurant ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ, όπου η χρήση του θα είναι και πάλι υγειονομικού ενδιαφέροντος (ουζερί, καφετέρια, εστιατόριο κ.λ.π.), ενώ σύμφωνα με τους πρόσθετους όρους της μίσθωσης, μεταξύ των άλλων, θα απαγορεύεται η χρήση του ως νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, θα απαγορεύεται η χρήση πνευστών, έγχορδων ή κρουστών μουσικών οργάνων, τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του μισθίου. Θα επιτρέπεται, ωστόσο, η απαλή και χαμηλή σε ήχο μουσική με στερεοφωνικό σύστημα. Εντούτοις, κατά την ώρα της Θείας Λειτουργίας στον Ι. Ναό της Μονής, ως και κατά την διάρκεια του Εσπερινού, δεν θα επιτρέπεται οιοδήποτε άκουσμα μουσικής ακόμη και με τη χρήση στερεοφωνικού συστήματος. Κατ’ εξαίρεση και πάντοτε κατόπιν άδειας του Ηγουμενοσυμβουλίου, θα δύναται να πραγματοποιούνται τυχόν εκδηλώσεις με την χρήση μουσικών οργάνων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

1. Το Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» (ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ), που εδρεύει στην Καστοριά, με Α.Φ.Μ. 999262910 Δ.Ο.Υ. Καστοριάς, όπως νόμιμα εκπροσωπείται από το Ηγουμενοσυμβούλιο, δυνάμει του υπ’ αριθ. 2/2018 εγκεκριμένου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ Πρακτικού του και έχοντας υπ’ όψιν τις οικείες διατάξεις, προκηρύσσει, δημόσιο διαγωνισμό για την εκμίσθωση ενός ακινήτου της πλήρους κυριότητάς του, ήτοι ενός ισόγειου καταστήματος, εμβαδού 208 τ.μ. και του περιβάλλοντος χώρου αυτού, που κείται πλησίον της Ιεράς Μονής. Κριτήριο για την κατακύρωση της προσφοράς θα είναι η πιο συμφέρουσα προσφερόμενη τιμή, ήτοι το υψηλότερο μηνιαίο μίσθωμα.

 

2.- Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με την κατάθεση έγγραφων προσφορών εντός κλειστών φακέλων. Οι προσφορές θα κατατίθεται από την 16η Απριλίου 2018 με καταληκτική ημερομηνία την 30η Απριλίου 2018 καθημερινά και από ώρα 10.00 έως ώρα 13.00 στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Καστοριάς (Πλατεία Παύλου Μελά 1 – Καστοριά, τηλ. 2467022334, 6972074039). Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 04η Μαΐου 2018 και ώρα 11.00 π.μ., οπότε και θα γίνει και η αποσφράγιση των φακέλων των προσφορών ενώπιον των μελών του Ηγουμενοσυμβουλίου στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Καστοριάς.

3.- Οι ενδιαφερόμενοι θα προτείνουν μηνιαίο μίσθωμα κατά την κρίση τους, το οποίο δεν θα είναι κατώτερο του χρηματικού ποσού των πεντακοσίων πενήντα (550,00) ευρώ (τιμή κατώτερης προσφοράς), ως επίσης και την επιθυμητή διάρκεια της μίσθωσης, η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει τα οχτώ (8) έτη, λαμβανομένου υπόψη του χρόνου απόσβεσης της δαπάνης στην οποία υποχρεούται να προβεί ο ανακηρυχθείς μισθωτής για τη διαμόρφωση του μισθίου, ώστε αυτό να καταστεί κατάλληλο για τη χρήση που προορίζεται.

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες από τον υπεύθυνο Αρχιμ. Νικόλαο Γιαννουσά (τηλ. 2467022334 ή 6972074039), όπως και το συνολικό κείμενο της Διακήρυξης από τα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς (Πλατεία Παύλου Μελά αριθ.1 Καστοριά) από ώρα 10:00 έως ώρα 13:00, καθώς και από την ιστοσελίδα της Ι. Μητρόπολης Καστοριάς (www.imkastorias.gr), όπου είναι αναρτημένη.

Για την
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ
Διά του Ηγουμενοσυμβουλίου
Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ
Αρχιμ. Νεκτάριος Κακουλίδης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *