Δηλαδή μέχρι ποια ηλικία μπορώ να φοράω φλούο κραγιόν;

diladi-mexri-poia-ilikia-boro-na-forao-flouo-kragion.col-8

Τα φλούο στα κραγιόν είναι επικίνδυνα και μπορούν και γίνουν τρομακτικά εάν δεν συνδυαστούν σωστά. Με τη σωστή απόχρωση στο μέικ απ ή με τα κατάλληλα μαλλιά, ακόμα και με τα σωστά αξεσουάρ. Μπορούν να καταστρέψουν μια εμφάνιση, ακόμα κι αν όλοι κοιτάζουν τα χείλια σου. Δεν είναι πάντα για καλό να τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Συνήθως τα φλούο κραγιόν φοριούνται από μικρότερες ηλικίες επειδή είναι αυτό ακριβώς: φωτεινά και τραγανά σαν τα δέρματα των κοριτσιών.

Από την άλλη, όμως, υπάρχει αυτό που λέγεται στυλ και υψηλή αισθητική και μπορεί να σώσει από βέβαιο διασυρμό, να φορέσεις το φλούο κραγιόν της αρεσκείας σου και να κερδίσεις το «μπράβο» ακόμα και από τους πιο δύσκολους κριτές, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεσαι.

Δηλαδή μέχρι ποια ηλικία μπορείς να φοράς φλούο κραγιόν; H Linda Rodin, η πιο cool 60 plus στιλίστρια του πλανήτη σου δίνει την απάντηση:

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...