Δήμος Καστοριάς: Ξεκινούν οι αιτήσεις από τις επιχειρήσεις για απαλλαγή τελών καθαριότητας-φωτισμού και κατάληψης κοινόχρηστων χώρων

logo_kastoria_transparent

Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Καστοριάς κάνει γνωστό ότι σύμφωνα με την με αρ.85/20 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που διέκοψαν τη δραστηριότητά τους υποχρεωτικά, λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊούCovid-19, μπορούν να αιτηθούν την απαλλαγή τους από:

Α) τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί. Ειδικά για την Δημοτική Ενότητα Μεσοποταμίας, που τέθηκε σε καραντίνα από 31/03/2020 έως 24/04/2020, η παραπάνω απαλλαγή ισχύει για όλες τις επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται εντός των διοικητικών ορίων αυτής.

Β) το τέλος κατάληψης κοινόχρηστου χώρου για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί και δεν κάνουν χρήση παραχωρούμενου κοινόχρηστου χώρου. Τα ήδη καταβληθέντα ποσά για το διάστημα απαλλαγής θα συμψηφιστούν με μελλοντικές απαιτήσεις τελών.

Οι αιτήσεις και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά, έως την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, στη διεύθυνση  ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ Δ.Τ. (govapp.gr), χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxisnet.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:          

α) Ε3 έτους 2019 ή Μ2/Μ3 για νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις

β) τελευταίος λογαριασμός ρεύματος

Πληροφορίες: Τμήμα Εσόδων – Τηλ.: 2467351144-145-146

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *