Δήμος Καστοριάς: «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς» Η 7η διαδικτυακή συνάντηση

Α-Ω (2)

Το τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας, Τουρισμού-Πολιτισμού του Δήμου Καστοριάς, ο οποίος είναι μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει την 7η διαδικτυακή συνάντηση του προγράμματος προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

 

Πρόκειται για οκτώ δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα 18:15-20:00, από Οκτώβριο έως Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας. Το πρόγραμμα των διαδραστικών συναντήσεων είναι απόλυτα προσαρμοσμένο και εφαρμοσμένο στις συνθήκες της περιόδου #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

 

7η Συνάντηση, Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

«Διατροφικές ανάγκες και παρεκτροπές στις ημέρες Covid – 19»

 

Link παρακολούθησης:

Εκφοβισμός και έκφραση Βίας ανηλίκων στις ημέρες Covid – 19 – YouTube

 

Για να ενημερωθείτε σχετικά με χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση της καθημερινότητας με τα παιδιά τώρα που μένουμε σπίτι πατήστε booklet_covid.pdf (eddyppy.gr)

 

Για να πληροφορηθείτε  για το ημερολόγιο του 2021 που έχουν φτιάξει οι Ακαδημίες Γονέων πατήστε covid_calendar_withcover1 (eddyppy.gr)

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε να την υποβάλλετε στο info@eddyppy.gr.

 

1Υπό την Αιγίδα :«Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς»Πρόκειται για 8 (οκτώ) δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα 18.1520.00, από Οκτώβριο έως Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

7ηΣυνάντησηΤετάρτη 14 Απριλίου2021Διατροφικές ανάγκες και παρεκτροπέςστις ημέρες Covid19

Εισηγήσεις:Ελευθερία ΡώμαΟμ. Καθηγήτρια ΠαιδιατρικήςΓαστρεντερολογίαςΕθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ελένη ΠαναγούληΠαιδίατρος MScPhDΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας»Ακαδημαϊκή Υπότροφος ΕΚΠΑ

Συντονισμός/Σχολιασμός:Φλώρα ΜπακοπούλουΑναπλ. Καθηγήτρια ΠαιδιατρικήςΕφηβικής ΙατρικήςΕπιστ. Υπεύθυνη Έδρας UNESCOΕφηβικής ΙατρικήςΕιδικό Κέντρο Εφηβικής ΙατρικήςΝοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...