ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ….Ντροπιαστικό πανό στην Τούμπα

3420402-(plagies)_110712

Προσωπική παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, για το κατάπτυστο πανό που εμφανίστηκε στο γήπεδο της Τούμπας, στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μίντιλαντ.

Αδιαφορώντας για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού από την ομάδα των χούλιγκαν, οι πρωταγωνιστές αυτής της προκλητικής ενέργειας εμφάνισαν πανό στην εξέδρα της Τούμπας που έγραφε, «Αδέρφια κρατάτε γερά», γεγονός που καταγράφηκε από την αστυνομία και προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε το πρωί της Παρασκευής (25.02.2022) με τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, και ζήτησε ενημέρωση για το ποια δράση έχει αναπτύξει η Αστυνομία για να βρεθούν οι ένοχοι του επαίσχυντου περιεχομένου πανό που αναρτήθηκε, χθες, κατά τη διάρκεια του αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...