ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

NOMARXIA-DOY

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών για το ζήτημα της επανεγκατάστασης της Εφορίας Καστοριάς στον 3ο όροφο της πρώην Νομαρχίας Καστοριάς, νυν κτίριο Π.Ε. Καστοριάς. Στην σύσκεψη αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι συνισταμένες του θέματος ακόμη και τα εξώδικα προς τις υπηρεσίες, της ΝΔ και του ιδιώτη που διεκδικούσε τη μεταφορά της εφορίας.

Συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης, η Υφυπουργός Οικονομικών κα. Κατερίνα Παπανάτσιου, η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας κα. Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργος Πιτσιλής και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Κώστας Πουλάκης.

Μετά την εξέταση όλου του φακέλου, πάρθηκε οριστική απόφαση για εκκίνηση όλων των διαδικασιών για την επανεγκατάσταση της εφορίας Καστοριάς στον 3ο όροφο του κτιρίου της Π.Ε. Καστοριάς. Μετά από αυτό θα ενημερωθεί και η αρμόδια επιτροπή αφού οι συμμετέχοντες στην σύσκεψη αποφάσιασαν ότι εκτός των άλλων, πληρούνται όλοι οι όροι καταλληλότητας του κτιρίου έτσι ώστε να φιλοξενηθούν και πάλι οι υπηρεσίες της εφορίας Καστοριάς στο εν λόγω δημόσιο κτίριο.

Ακούστε περισσότερα για το θέμα από τον Συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κ. Στέφανο Μπαλταγιάννη ο οποίος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο oladeka.com και τον Πέτρο Σμιξιώτη για το θέμα της ΔΟΥ, το κτίριο της ΕΔΗΚΑ, το αστυνομικό Μέγαρο και πολλά άλλα ενδιαφέροντα:

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *