Ανδρικά trends που πρέπει να αφήσεις στο παρελθόν!

andrika-trends-parelthon

Η ανδρική μόδα αλλάζει με ταχείς ρυθμούς, επομένως είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς και να φορέσεις κομμάτια που δε σου ταιριάζουν ή δε σου αρέσουν απόλυτα. Καθώς όμως περνάει ο καιρός μπορείς να διακρίνεις ποια από τα ανδρικά trends θα κρατήσεις και ποια είναι αυτά που πρέπει να γίνουν παρελθόν!

Είναι φυσιολογικό να μην είσαι περήφανος για όλες σου τις ενδυματολογικές επιλογές αλλά ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγή. Δες λοιπόν ποια είναι τα 5 ανδρικά trends που πρέπει να αφήσεις στο παρελθόν!

5 Ανδρικά trends που πρέπει να ξεχάσεις!

 

1. Τα πολύ μακριά T-shirts

πολύ μακρύ μπλε T-shirt

Υπήρχε μια περίοδος που όλα τα T-shirts φοριόντουσαν πιο μακριά. Κάτι τέτοιο όμως σήμερα είναι τελείως εκτός μόδας. Οι λόγοι που πρέπει να πετάξεις τα πολύ μακριά T-shirts είναι πολλοί. Αρχικά, είναι τελείως άβολα. Δεύτερον, αδικούν πολύ το σώμα σου γιατί κρύβουν τις αναλογίες σου και κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται κοντά. Τέλος, δείχνουν τελείως εφηβικά και δεν ταιριάζουν καθόλου σε ένα κομψό casual ντύσιμο. Προτίμησε λοιπόν τα κλασικά T-shirt.

 

2. Τα φθαρμένα παπούτσια

καφέ μποτάκι φθαρμένο ανδρικά trends παρελθόν

Κάποτε θεωρούσαμε πολύ cool τα παπούτσια να είναι φθαρμένα και ειδικά τα all stars. Αν όμως είσαι ενήλικας άνδρας πρέπει να δίνεις προσοχή στην κατάσταση των υποδημάτων σου. Τα φθαρμένα παπούτσια πλέον θεωρούνται σημάδι ότι παραμελείς την εμφάνιση σου και δεν είσαι προσεγμένος.

 

3. Τα πολύ κολλητά μπλουζάκια και πουκάμισα

πολύ στενό άσπρο πουκάμισο ανδρικά trends παρελθόν

Καταλαβαίνω ότι αν έχεις ξοδέψει πολλές ώρες στο γυμναστήριο θέλεις και να το δείξεις.  Τα κολλητά μπλουζάκια και πουκάμισα μπορεί να αναδεικνύουν το γυμνασμένο κορμί σου αλλά είναι κακόγουστα. Άσε που φαίνεται σαν να είναι παλιά γιατί είναι μικρά για το σώμα σου. Αν επιλέξεις μπλούζες ή πουκάμισα που να έχουν κανονική εφαρμογή δε θα κρύψεις το σώμα σου. Αντίθετα, θα πετύχεις ένα πιο κομψό outfit.

 

4. Τα μακριά μούσια

άνδρας με πολύ μακριά μούσια κόκκινα

Μην με παρεξηγήσεις, τα μούσια είναι υπέροχα και αρέσουν ιδιαίτερα στις γυναίκες. Ωστόσο, προϋπόθεση για αυτό είναι να είναι περιποιημένα. Με άλλα λόγια, το να έχεις πολύ μακριά μούσια δεν είναι πλέον στη μόδα. Αν θέλεις να δείχνεις κομψός προτίμησε τα τριμαρισμένα, περιποιημένα μούσια, χωρίς υπερβολές.

 

5. Τα σκισμένα jeans

άνδρας φοράει τζιν με σκισίματα

 

Τα σκισμένα jeans κάποτε κυριαρχούσαν, με σκισίματα που σε μερικές περιπτώσεις έφταναν από τη μια άκρη στην άλλη. Πλέον θεωρούνται τελείως παλιομοδίτικα και ήρθε η ώρα να τα απομακρύνεις από τη ντουλάπα σου. Προτίμησε κλασικότερα jean παντελόνια κι αν δεν μπορείς να αποχωριστείς τα σκισίματα με τίποτα, προτίμησε πολύ μικρά που να φαίνονται οριακά.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...