Ανδρικά ρούχα για μοντέρνο στυλ τον χειμώνα!

Screenshot_2021-01-16 Ανδρικά ρούχα για μοντέρνο στυλ τον χειμώνα The-Man gr

Είναι πολύ ωραίο να πειραματίζεσαι με τα ρούχα σου και να ανακαλύπτεις έτσι καινούρια ρούχα που σου αρέσουν. Τον χειμώνα ειδικά όπου λόγω καιρού φοράς περισσότερα ρούχα, είναι η ιδανική περίοδος να δοκιμάσεις νέα fashion trends και στυλ στα ανδρικά ρούχα.

Αναβάθμισε λοιπόν το χειμωνιάτικο στυλ σου για να νιώθεις και εσύ πιο φρέσκος και ανανεωμένος. Έτσι κι αλλιώς πρέπει να θυμάσαι πως τα σωστά ρούχα για εσένα θα σου δώσουν και παραπάνω αυτοπεποίθηση. Στο man.gr θα βρεις πολλές ωραίες προτάσεις για τα χειμερινά σου ντυσίματα.

5 Ρούχα που θα σε κάνουν πιο μοντέρνο φέτος τον χειμώνα

 

Πολύ μακριά παλτό στη μόδα τον χειμώνα

Τα ανδρικά παλτό είναι από τα must ρούχα του χειμώνα. Φέτος δοκίμασε ένα πολύ μακρύ παλτό, σχεδόν έως τον αστράγαλο. Δείχνουν πολύ μοδάτα και δε χρειάζεται να τα συνδυάσεις απαραίτητα με καλά ρούχα από μέσα. Μπορείς να συνδυάσεις ένα τέτοιο παλτό ακόμα και με το τζιν ή τη φόρμα και τα sneakers σου. Ο συνδυασμός αυτός θα σου χαρίσει το ιδανικό casual αλλά σικ street style.

 

Φόρεσε ζιβάγκο μπλούζες

Οι άντρες συνήθως σνομπάρουν τα ζιβάγκο ρούχα και τα απορρίπτουν χωρίς να το δοκιμάσουν καν. Στη πραγματικότητα μια ζιβάγκο μπλούζα ή πουλόβερ είναι η λεπτομέρεια που θα αποδείξει ότι έχεις άποψη και στυλ. Το ζιβάγκο φαίνεται υπέροχο κάτω από τα χειμωνιάτικα μπουφάν, παλτό και jackets σου και θα σε κάνει να δείχνεις λίγο πιο κομψός και σοφιστικέ.

 

 

Δοκίμασε τα δερμάτινα ρούχα

Τα δερμάτινα ρούχα είναι κομψά αλλά ταυτόχρονα σου δείχνουν αυτό το badass look που είναι πολύ ελκυστικό. Μιλώντας όμως για δερμάτινα ρούχα δεν εννοούμε μόνο το κλασσικό δερμάτινο jacket αλλά και δερμάτινα παντελόνια, δερμάτινα παλτό, δερμάτινα πουκάμισα και δερμάτινα κουστούμια.

 

Ανδρικές ζακέτες για μοναδικό στυλ

Ένα ίσως υποτιμημένο ανδρικό ρούχο είναι οι ζακέτες. Οι ανδρικές ζακέτες μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε ντύσιμο σου είτε αυτό είναι καθημερινό, είτε είναι smart casual look ή επαγγελματικό ντύσιμο. Αν δε συνηθίζεις να φοράς ζακέτες θα μπορούσες να κάνεις μια αρχή με δύο βασικά κομμάτια, μια πλεκτή ζακέτα και μια πιο λεπτή ζακέτα με κουμπιά.

 

Κομψά χειμωνιάτικα ρούχα σε καρό μοτίβο

 

Από τις πιο κομψές επιλογές που μπορεί να κάνει ένας άντρας στα ρούχα του είναι το να διαλέξει να φορέσει το καρό μοτίβο στα ρούχα. Το καρό, ειδικά στα πανωφόρια και συνδυασμένο με ασπρόμαυρα ρούχα ή ρούχα σε γήινους τόνους δείχνει εξαιρετικό. Είναι από τα safe μοτίβα που μπορείς να φορέσεις άφοβα σε κάθε περίσταση και με κάθε ντύσιμο από κάτω.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *