ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

reyma-diakoph

ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος .

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 – 01 – 2019 ΑΠΟ ΩΡΑ 13:00 ΜΕΧΡΙ 14:00 ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ : ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ–ΜΗΛΙΤΣΑ ΚΟΜΒΟΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ – ΜΗΛΙΤΣΑ .

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής . Για αυτό το λόγω οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα .

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς η άλλα στοιχεία δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται επί του εδάφους γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος .DL ( ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ) . Κωνσταντίνος Σ. Κωνσταντινίδης Διευθυντής Περιοχής Καστεριάς.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...