Αικατερίνη Β’: Η μεγάλη μπερμπάντισσα

Firefox_Screenshot_2023-03-20T10-53-43.774Z

Μπορέι οι φήμες ότι τη σκότωσε το άλογο – επιβήτορας με το οποίο προσπάθησε να συνευρεθεί ερωτικά να μην ευσταθούν και να οφείλονται σε προπαγάνδα υποκινούμενη είτε από το εσωτερικό, είτε από το εξωτερικό.

Οι φήμες όμως, πως η Αικατερίνη η Μεγάλη ήταν μπερμπάντισσα μεγάλη, είναι επιβεβαιωμένες.

Οι πολυάριθμοι εραστές της αυτοκράτειρας, μεταξύ των οποίων και ο Γκριγκόρι Ποτέμκιν, του οποίου το όνομα φέρει το Θωρηκτό της ομώνυμης ταινίας, αφού περνούσαν νύχτες μαγικές μαζί της, έπαιρναν τιμητική θέση στην αυλή. Κάποιοι, όπως ο Γκριγκόρι Ορλόφ, πήραν και ολόκληρο παλάτι με έξτρα δώρο μυστική κάμαρα με πορνογραφικό διάκοσμο.

Την ύπαρξη της κρυφής πορνογραφικής κάμαρας, επιβεβαιώνει το προσωπικό του μουσείου Hermitage, ενώ οι φωτογραφίες που ακολουθούν και πάρθηκαν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από σοβιετικούς στρατιώτες, που βρέθηκαν σε ένα από τα μυστικά δωμάτια του παλατιού γεμάτο με έπιπλα – πορνοτεχνήματα, αποτελούν τα μοναδικά πειστήρια που έχουν διασωθεί.

23 458

.penna.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *