Έντεκα Καστοριανοί γουνοποιοί εγκλωβισμένοι στο Ντουμπάι

dubai-panoramica-t

Μοιάζει σαν σενάριο φαντασίας σε επιστημονική ταινία, αλλά δυστυχώς είναι η τραγική πραγματικότητα για 11 καστοριανούς γουναράδες που έχουν εγκλωβιστεί στο DUBAI και δεν μπορούν να επιστρέψουν στην χώρα μας. Το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στην χώρα και των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί από την αραβική κυβέρνηση.

Της Δώρας Κωστοπούλου

Έτσι οι συμπατριώτες μας είναι αναγκασμένοι να παραμένουν εσώκλειστοι μέσα στα κτήρια τα οποία διαμένουν, χωρίς την χρήση κλιματιστικών όταν η θερμοκρασία αγγίζει τους 44C και να τους επιτρέπεται μόνο η έξοδος στο Σούπερ Μάρκετ κάθε τρεις ημέρες.Όπως οι ίδιοι μας αναφέρουν, το πρόβλημα για την επιστροφή τους είναι τόσο η έλλειψη απευθείας πτήσεων με Ελλάδα, αλλά και η μη επαρκής ύπαρξη εναλλακτικών δρομολογίων transit μέσω άλλων χωρών και αεροδρομίων προς την χώρα μας.Ελπίζουμε να βρεθεί γρήγορα μια λύση και οι συμπατριώτες μας να επιστρέψουν γρήγορα στα σπίτια τους.

Πηγή

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...