Συνάντηση με εντάσεις στο δημαρχείο Άργους Ορεστικού για την μεταφορά της λαϊκής αγοράς

IMG_0017
Συνάντηση στο δημαρχείο του Άργους Ορεστικού με τους αρμόδιους του δήμου για την λαϊκή αγορά και εκπροσώπων του Τμήματος Εμπορείου Καστοριάς είχαν χθες το βραδύ οι πωλητές βιοτεχνικών ειδών της λαϊκής αγοράς Άργους Ορεστικού για να συζητήσουν την μεταφορά τους στην νέα διαγραμμισμένη λαϊκή.
Στην συνάντηση μαζί με τους πωλητές ήταν ο πρόεδρος του Σωματείου Λαϊκών Αγορών Καστοριάς και του αντιπρόεδρου της Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι έθεσαν επί τάπητος τα προβλήματα που δημιουργούνται από αυτή την μεταφορά.
Πολλές ήταν οι αντιδράσεις και από του πωλητές για αυτή την μεταφορά, γιατί όπως λένε τα νέα μέρη δεν τους χωράνε και η νέα διαρρύθμιση που έχει γίνει είναι διαφορετική από αυτή που είχε προτείνει το Σωματείο τους, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει σοβαρά προβλήτα στην τοποθέτηση τους και μετά από αυτήν.
Μέτα από το πέρας της συνάντησης οι πωλητές αποφάσισαν να προβούν σε απεργιακή κινητοποίηση την ερχόμενη Τρίτη.
Αποφάσισαν να παραβρεθούν στο χώρο της λαϊκής αγοράς άλλα να μην ανοίξουν τα εμπορεύματα τους απλά να ενημερώνουν τον κόσμο για το πρόβλημα που έχει πρόκυψη.
Πολλή πιθανών είναι να ζητηθεί από την Ομοσπονδία η αλλαγή τοποθεσίας της συγκεκριμένη λαϊκής γιατί αυτό είναι το πάγιο αίτημα των πωλητών εδώ και πολλά χρόνια.
tragikogreece.blogspot.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *