Στην τελική ευθεία η Fur Excellence in Athens 2018 του ΣΕΓ

Screen-Shot-2015-08-21-at-5.24.24-PM

Μετά τις εκθέσεις του  Χονγκ – Κονγκ και του Μιλάνου, το ενδιαφέρον του κλάδου της  γούνας στρέφεται  στην 8th Fur Excellenve in Athens 2018  που διοργανώνει ο ΣΕΓ.

Η έκθεση  θ’ ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή 23 και θα  διαρκέσει έως και την Κυριακή  25 Μαρτίου.

Όπως τόνισαν στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα ο πρόεδρος και ο γ.γ. του  ΣΕΓ, Σάκης Μαλεγκάνος και  Γιώργος  Χατζησυμεωνίδης αντίστοιχα, στην έκθεση της Αθήνας λαμβάνουν φέτος μέρος περίπου 45 επιχειρήσεις εκ των οποίων οι 25 είναι γουνοποιητικές, ενώ αναμένεται αύξηση των εμπορικών επισκεπτών κατά 15%.

«Ο κλάδος αυτή τη στιγμή περνάει  δύσκολες στιγμές. Ελπίζουμε ότι η Αθήνα θα κάνει τη  διαφορά και θα σηματοδοτήσει  την αλλαγή.  Είμαστε αισιόδοξοι  γιατί έχουμε θετικές ενδείξεις. Δεν θέλουμε όμως να λέμε μεγάλα λόγια.

Ο ΣΕΓ από την αρχή έχει επιλέξει την ανταποδοτική πολιτική προς τους εκθέτες επενδύοντας στους εμπορικούς επισκέπτες  με ουσιαστικά αποτελέσματα και όχι στην επιδότηση των εκθετών.

Γι’ αυτό λέμε άλλωστε ότι μια έκθεση χαρακτηρίζεται φθηνή ή ακριβή ανάλογα με τα αποτελέσματα που έχει. Περιμένουμε εκπροσώπους από διεθνείς οίκους μόδας, ενώ θα έρθουν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων επιχειρήσεων και εταιρειών από Ρωσία και Ευρασιατική Ένωση», τονίστηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη.

Στην εκδήλωση θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις όπως η λειτουργία του Work Shop στο οποίο  φέτος θα συμμετάσχουν  περισσότεροι σπουδαστές καθώς και ο  διαγωνισμός σχεδίου γούνας.

Το  Fashion Show της έκθεσης θα μεταδοθεί ζωντανά από τι διαδίκτυο.

Ε.Ψ.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *