Θέμα Μίτσελ στον Ολυμπιακό

thema-mitsel-ston-olumpiakoΠαρά τη νίκη επί του Πλατανιά, ο Ολυμπιακός προβλημάτισε για μια ακόμη φορά με την απόδοσή του και ο Μίτσελ βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση. 

Έντονα προβληματισμένοι είναι οι διοικούντες των «ερυθρολεύκων» απ’ τη νέα μέτρια απόδοση της ομάδας, που παρ’ ολίγο να αποβεί σε βαθμολογικό «ατύχημα» μέσα στο Καραϊσκάκη. Ο προπονητής των Πειραιωτών είναι πλέον σε πολύ δύσκολη θέση και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο άμεσων εξελίξεων (ίσως και εντός των προσεχών ημερών) αναφορικά με το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδος.

Είναι ξεκάθαρο πως «ο Ολυμπιακός του Μίτσελ», πέρα από κάποιες εξαιρέσεις σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ και σε ορισμένα του πρωταθλήματος, δεν πείθει με την αγωνιστική του εικόνα. Οι φίλαθλοι είναι δυσαρεστημένοι με την εικόνα της ομάδας, την ώρα που προπονητής και διοίκηση ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλο: Ο Μίτσελ, με κάθε ευκαιρία, αφήνει να εννοηθεί ότι χρειάζεται νέους παίκτες και καλές μεταγραφές, ενώ απ’ την άλλη πλευρά η διοίκηση είναι δυσαρεστημένη απ’ τη διαχείριση του υπάρχοντος ρόστερ.

Στον Μίτσελ καταλογίζεται πως βρίσκεται σε σύγχυση με τον καταρτισμό της 11άδας και πολλές από τις αποφάσεις έχουν προκαλέσει πολλές απορίες, όπως για παράδειγμα η αντικατάσταση του Μπενίτες στο χθεσινό ματς απέναντι στον Πλατανιά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος επέστρεψε απο σύντομες γιορτινές διακοπές στο Λονδίνο, αναμένεται να συναντηθεί με τον Ισπανό προπονητή (ίσως και εντός της ημέρας) για να συζητήσουν την κατάσταση.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *