7 Πράγματα που οι άνδρες άνω των 50 πρέπει να αποχωριστούν!

antras-anw-twn-50

Κάθε ηλικία χρειάζεται τα δικά της ατού και τα δικά της χαρακτηριστικά στοιχεία, για να μπορέσουμε πάντα να δείχνουμε γοητευτικοί και κομψοί. Οι άνδρες άνω των 50, καλό θα ήταν να αναθεωρήσουν για κάποια ρούχα, αξεσουάρ ή γενικότερα στοιχεία του στυλ τους, αν θέλουν να δείχνουν γοητευτικοί και σικάτοι.

Απλές καθημερινές συνήθειες που υιοθετούμε από τα νιάτα μας, καλό θα είναι να τις ξεχάσουμε και να τις αντικαταστήσουμε με άλλες πιο κομψές, που θα αναδεικνύουν το στυλ και την προσωπικότητά μας.

Τι πρέπει να αποχωριστούν στις καθημερινές τους συνήθειες οι άνδρες άνω των 50!

 

Μπλούζες με έντονα prints ή χρώματα

antras anw twn 50 me roz mplouzaki

Δεν είναι όλα τα έντονα χρώματα το ίδιο, καθώς το πορτοκαλί, το πράσινο ανοιχτό, το κόκκινο και το γαλάζιο, μπορείς άνετα να τα φορέσεις σε οποιαδήποτε ηλικία. Αλλά το ροζ, το φουξ και άλλα που τραβούν το μάτι, καλό είναι να τα αποφεύγεις στην καθημερινότητα σου, γιατί δείχνουν «ξένα» επάνω σου.

 

Floral σχέδια

floral poukamiso gia megalo antra

Τα floral σχέδια ταιριάζουν σε πολύ λίγους, και σίγουρα όχι σε πιο ώριμες ηλικίες, καθώς δείχνουν πιο φτηνά και παλιά επάνω σου. Προτίμησε μονόχρωμα ή με ρίγα που ταιριάζουν σε κάθε άντρα και προσδίδουν έναν πιο κομψό αέρα.

Κοντά σορτσάκια konto sortsaki gia megalo antra

Εδώ δεν χρειάζεται να σταθώ και πολύ, τα κοντά σορτσάκια δεν πάνε σε πολλούς και αυτοί που μπορούν με άνεση να τα φορέσουν ανήκουν συνήθως σε ηλικίες κάτω των 20 ετών.

Σαγιονάρες για καθημερινό look

kaltses kai sandali

Οι σαγιονάρες μπορεί να είναι εξαιρετικά άνετες για την παραλία, αλλά καλό θα ήταν να τις ξεχάσεις για το καθημερινό σου look ή για βόλτες. Δεν χαρίζουν τίποτα στο ντύσιμο, αντίθετα το κάνουν να μοιάζει πιο φτωχό και ατημέλητο.

 

Φωσφοριζέ χρώματα σε μπλούζες

portokali fwsforize antrika royxa

Τα φωσφοριζέ χρώματα είναι από τη φύση τους πολύ έντονα και τραβάνε όλα τα βλέμματα επάνω τους. Προτίμησε πιο ζεστά χρώματα που ταιριάζουν με το δέρμα σου και αναδεικνύουν την προσωπικότητα σου.

Τσαντάκι μέσης

tsantaki meshs se antra

Το τσαντάκι μέσης μπορεί να φαντάζει πρακτικό, αλλά ανήκει κυρίως σε άλλες δεκαετίες και άλλες εποχές. Μπορείς να έχεις ένα κομψό τσαντάκι για τις μετακινήσεις σου που να χωράει τα απαραίτητα.

Παντελόνια σωλήνες

antras anw twn 60 me skinny jean

Ένα παντελόνι σωλήνας, συνήθως προτιμάται από νεαρές ηλικίες, καθώς φαντάζει εξαιρετικά μοντέρνο. Προτίμησε πιο άνετες γραμμές που θα σε βολέψουν περισσότερο και θα σου χαρίζουν γοητεία και στυλ.

 

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει να αποχωριστεί ένας άνδρας άνω των 50, αν θέλει να δείχνει κομψός και γοητευτικός σε κάθε του έξοδο. Προτίμησε ένα πιο σικάτο look και θα δεις πως όλοι θα σε θαυμάζουν για το ντύσιμο και το στυλ σου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *