Τρόποι να φορέσει ένας άνδρας το ζιβάγκο του!

synola-me-antriko-zivagko

Οι τάσεις της μόδας πολλές φορές έρχονται και φεύγουν. Γι’ αυτό το λόγο, σημαντικό είναι η γκαρνταρόμπα σου να απαρτίζεται σε μεγάλο βαθμό από βασικά, κλασικά κομμάτια. Έτσι, οι αλλαγές στις τάσεις τις σεζόν δεν θα σε επηρεάζουν. Δεν θα σπαταλάς άσκοπα τα χρήματά σου, αφού δεν θα χρειάζεται να ανανεώνεις τη γκαρνταρόμπα σου με μεγάλη συχνότητα.

Ένα τέτοιο κομμάτι για αυτή τη σεζόν αποτελεί το χειμωνιάτικο ζιβάγκο σου. Ζεστό, με καλό ύφασμα είναι μία ιδανική επιλογή για τις χαμηλότερες θερμοκρασίες του χειμώνα. Εφαρμόζει όμορφα στον κάθε άνδρα, ταιριάζει με τη πλειονότητα των υπολοίπων χειμωνιάτικων ρούχων και φοριέται με ποικίλους τρόπους. Διάβασε παρακάτω, λοιπόν, για να δεις τους 4 τρόπους κατά τους οποίους μπορείς να συνδυάσεις το χειμωνιάτικο ζιβάγκο σου!

Πώς να φορέσεις το χειμωνιάτικο ζιβάγκο σου!

 

1. Συνδύασε το με δερμάτινο τζάκετ

Ένα άλλο κομμάτι το οποίο συγκαταλέγεται στα κλασικά που αναφέρθηκαν νωρίτερα είναι το δερμάτινο τζάκετ. Είτε αυτό είναι μαύρο, είτε καφέ, είτε οποιοδήποτε άλλο χρώμα, αν φορεθεί με ζιβάγκο θα απογειωθεί. Πρόκειται για έναν συνδυασμό ιδανικό για κάθε περίσταση και παράλληλα, τόσο κομψό στην απλότητά του που σε εκπλήσσει κάθε φορά. Ταιριάζει σε όλα τα στιλ καθώς στην αγορά υπάρχουν αμέτρητες επιλογές τόσο για δερμάτινο όσο και για ζιβάγκο. Αδιαμφισβήτητα, θα βρεις κάποια που να ανταποκρίνονται στο προσωπικό σου γούστο.

 

2. Συνδύασε το με στρατιωτικό παντελόνι

Δεν χρειάζεται κάθε φορά να επιλέγεις κλασικά κομμάτια. Έτσι, για να συνδυάσεις το ζιβάγκο σου με έναν πιο μοδάτο τρόπο δοκίμασε τα μιλιτέρ παντελόνια. Άνετα και φαρδιά αποτελούν μία όμορφη εναλλακτική για να ξεκολλήσεις από τα αναμενόμενα jeans. Για να βάλεις και λίγο χρώμα στη ζωή σου συνδύασε γήινους τόνους μαζί, χακί με λαδί ή αλλιώς προτίμησε μπλε ή μπορντό χρώμα με μαύρο ή καφέ. Μία πιο ασφαλής επιλογή είναι και το ασπρόμαυρο. Φυσικά, για να ολοκληρώσεις το σύνολό σου μη ξεχάσεις να φορέσεις ένα ζευγάρι αρβύλες!

 

3. Υιοθέτησε casual στιλ με sneakers

Για να ενσωματώσεις το ζιβάγκο σου σε πιο καθημερινές εμφανίσεις επίλεξε να το φορέσεις με τα καλά αθλητικά σου. Είτε πρόκειται για Nike, είτε για Adidas, είτε για Vans θα ταιριάξουν απόλυτα με το κλασικό ζιβάγκο. Εσύ από την άλλη, θα λατρέψεις τόσο τον συνδυασμό που δεν θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου. Και από στιλιστική άποψη και από άποψη άνεσης είναι ο απόλυτος συνδυασμός. Πάρε έμπνευση από τις εικόνες, πρόσθεσε τη νότα σου και κάνε το στιλ δικό σου!

 

4. Υιοθέτησε επίσημο στιλ με κοστούμι

Τέλος, για μία πιο επίσημη εμφάνιση δύναται να συνδυάσεις το πολύχρωμο ή μη ζιβάγκο σου με κοστούμι. Μία ωραία ιδέα είναι να το βάλεις μέσα από το παντελόνι σου και να ολοκληρώσεις το λουκ σου με ένα καλοραμμένο σακάκι και καλά παπούτσια. Επίσης μπορείς να παίξεις με τα χρώματα. Προτίμησε είτε να σετάρεις ιδίου χρώματος κοστούμι με μαύρη ή λευκή βάση, είτε να χρησιμοποιήσεις συμπληρωματικά χρώματα στα outfits.

 

Αυτοί ήταν οι τρόποι κατά τους οποίους μπορείς να φορέσεις σωστά ένα χειμωνιάτικο ζιβάγκο! Ωστόσο, άκου μία τελευταία συμβουλή. Αυτό που οφείλεις να προσέχεις στους συνδυασμούς με ζιβάγκο είναι οι όγκοι. Προτίμησε να επενδύσεις σε ένα λεπτό ύφασμα, προκειμένου να μπορείς να το συνδυάζεις εύκολα χωρίς να σου προσθέτει ανεπιθύμητο όγκο, πράγμα που θα έκανε ένα χοντρό ζιβάγκο.Το θέμα αυτό πρέπει να το προσέχεις και στα υπόλοιπα μάλλινα και πλεκτά σου ρούχα.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *