Το μανικιούρ που θέλουμε όλες να δοκιμάσουμε -Ακόμη και εκείνες που δεν προτιμούν τα σχέδια στα νύχια τους

manicure-570

Κόκκινα, σκούρα-burgundy, παστέλ, γαλλικό… Oι επιλογές στο μανικιούρ είναι τόσες πολλές που αρκετές φορές μπερδευόμαστε.

Αν θέλουμε να παραμείνουμε πιστές στα trends και αναζητάμε το ιδιαίτερο στιλ ακόμα και στο μανικιούρ μας, η πρόταση είναι μία.

Φυσικά νύχια διακοσμημένα με στρας, σε απόλυτη γεωμετρία.

Πρόκειται για μία πρόταση που έχει ήδη κυκλοφορήσει στο εξωτερικό και όλα τα It Girls την έχουν προτιμήσει.

Εμείς μπορούμε να αντισταθούμε;

Για να πετύχουμε το συγκεκριμένο μανικιούρ χρειαζόμαστε ένα top coat, ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια ή ένα ξυλάκι από αυτά που βρίσκουμε σε nail salons και φυσικά μερικά στρας, στο μέγεθος που θέλουμε.

Απλώνουμε το βερνίκι και πριν στεγνώσει εφαρμόζουμε τα στρας, προσπαθώντας να διατηρήσουμε μία γεωμετρία μεταξύ τους. Περιμένουμε μερικά λεπτά να στεγνώσουν και είμαστε έτοιμες να κάνουμε την διαφορά!

Ο nail expert Tom Bachik μας δείχνει τη δική του εκδοχή στην απόλυτη τάση της εποχής.

Όπως έχουμε καταλάβει όλοι, τα στρας και τα σχέδια στα νύχια έχουν κάνει δυναμική επιστροφή στο μανικιούρ.

Οι προτάσεις είναι πολλές και τα στιλ διαφορετικά, καλύπτοντας τις γυναίκες που προτιμούν minimal διάθεση στα νύχια, αλλά και όσες τολμούν τα περίτεχνα σχέδια.

Η παραπάνω πρόταση είναι μία από τις πιο chic & classy και μπορούμε να την επιλέξουμε τον μήνα Δεκέμβριο, τις ημέρες που θέλουμε ένα πιο εντυπωσιακό, σε festive mood manicure style.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...