Το κιτς στο μεγαλείο του -Οσκαρ με ρεκόρ κακοντυμένων [εικόνες]

kakodimens708

Είναι στοίχημα της χρονιάς για τις χολιγουντιανές σταρ. Το ποιες θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ.

Αλλες τα καταφέρνουν με ευκολία, άλλες μοιάζουν να προσπάθησαν πολύ για να… αποτύχουν. Η υπερβολή άλλωστε καταλήγει συνήθως σε κιτς εμφανίσεις.

Και έτσι και φέτος, οι κακόγουστες ή έστω αμήχανες εμφανίσεις στο φετινό κόκκινο χαλί όχι απλά δεν έλειψαν αλλά ήταν αρκετές. Τόσες όσες να μιλάμε για ρεκόρ.

Από το φόρεμα-κουρτίνα της κατά τα λοιπά πάντα κομψής Σάλμα Χάγιεκ μέχρι τα φορέματα που δεν άφηναν τίποτα στην φαντασία, αλλά και αυτά με τα απαίσια φλοράλ σχέδια, κάποιες εμφανίσεις ήταν τουλάχιστον απογοητευτικές.

Σάλμα Χάγιεκ

Η Σάλμα Χάγιεκ στην προσπάθειά της να εντυπωσιάσει, επέλεξε τελικά κάτι υπερβολικό. Μια δημιουργία ορισμό της υπερβολής για την ακρίβεια.

Η ηθοποιός φόρεσε μία δημιουργία του Alessandro Michele από τον οίκο Gucci, η οποία ήταν σε μοβ απόχρωση και ήταν κεντημένη με πούλιες. Βέβαια αυτό που χειροτέρεψε τα πράγματα ίσως δεν ήταν το φόρεμα, αλλά ο πολυέλαιος που είχε στον λαιμό της, τον οποίο δεν φοβήθηκε να συνδυάσει με παρόμοια σκουλαρίκια.

Αντρα Ντέι

Η τραγουδίστρια Αντρα Ντέι κυλίστηκε στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ προκειμένου να κλέψει τις εντυπώσεις, αλλά η δημιουργία του Ζακ Ποσέν ήταν τόσο κακή που της χάρισε άνετα το Οσκαρ κακογουστιάς. Τόσο το χρώμα, όσο και τα μεγάλα λουλούδια στο φόρεμα και πολύ περισσότερο οι μεγάλες σούρες δημιουργούσαν ένα αποτέλεσμα που δεν την κολάκευε καθόλου.

Γούπι Γκόλντμπεργκ

Η Γούπι Γκόλντμπεργκ είναι γνωστή για τις εκκεντρικές εμφανίσεις της, αλλά η συγκεκριμένη ήταν κάπως «έξω από τα νερά της». Η πράσινη τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους δεν ήταν τόσο κακή. Την ζημιά την έκαναν τα σχέδια πάνω της, τα τεράστια λουλούδια σε κίτρινο και μοβ.

 Λέσλι Μάνβιλ

H ηθοποιός Λέσλι Μάνβιλ μπορεί να έκανε μία πολύ καλή επιλογή στο μακιγιάζ, αλλά το φόρεμα ήταν κακό. Το ύφασμα, το «θλιμμένο» γκρι που την έκανε κάπως πιο χλωμή και τα… ανεκδιήγητα μανίκια έκαναν το αποτέλεσμα απογοητευτικό. Ευτυχώς όχι κιτς.

Παζ Βέγκα (ηθοποιός)

Η ηθοποιός Παζ Βέγκα μάλλον θα είδε κάποιο πίνακα ζωγραφικής και θα αποφάσισε να το κάνει… φόρεμα. Το φλοράλ είναι η απόλυτη τάση, αλλά όχι αυτό το φλοράλ. Ειδικά όταν συνδυάζεται με αυτό το… τύπου καρό που ξεπρόβαλλε από την ουρά του φορέματος.

 Μπλάνκα Μπλάνκο

Η ηθοποιός Μπλάνκα Μπλάνκο αποφάσισε να πάει στα βραβεία έχοντας πετάξει τα πάντα έξω. Τα σκισίματα στο φόρεμα ήταν υπερβολικά, αυτό στο στήθος έφθανε στην κοιλιά και αυτό στο μπούτι έτεινε να ενωθεί με το άλλο. Εκτός αυτού το φόρεμα ήταν τόσο κολλητό που διαγραφόταν τα πάντα… κάνοντας έτσι το αποτέλεσμα πέρα για πέρα κιτς. Τέλος, τα ερυθρόλευκα είναι ωραία μόνο για τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού και όχι για το φόρεμα που υποτίθεται μια σταρ σχεδιάζει μήνες…

 Γουέντι Μακ Λέντον- Κόβεϊ

Ντανάι Γκουρίρα

Η ηθοποιός Ντανάι Γκουρίρα φόρεσε μία ροζ τουαλέτα την σχεδιάστριας Gabriela Hearst, αλλά δεν μπόρεσε να την υποστηρίξει σωστά. Λίγο το ροκ ύφος της, λίγο και το περίεργο κόσμημα το κεφάλι της, το φόρεμα αυτό ξεκάθαρα δεν ήταν φτιαγμένο για εκείνη.

Μπέτι Γκάμπριελ

Η Μπέτι Γκάμπριελ ήθελε να βγάλει κάτι εξωτικό και σέξι μαζί στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ, αλλά τα έκανα μαντάρα. Το φόρεμά της τα είχε όλα και το αποτέλεσμα ήταν πολύ κιτς. Τόσο το υπερβολικό σκίσιμο στο μπούστο, όσο και το χρώμα που θύμιζε κάτι από κουρτίνες κρεβατοκάμαρας, με το λουλούδι τους και τη χρυσή μπορντούρα τους, είχαν ως αποτέλεσμα να την στείλουν κατευθείαν για Οσκαρ κιτς εμφάνισης.

 Εμμα Στοουν

Το Louis Vuitton κοστούμι της Εμμα Στόουν, ήταν με μια λέξη υπέροχο. Απλά, δεν ήταν για τα Οσκαρ (πέραν του ότι ήταν τσαλακωμένο).

 Ζεντέγια Μαρί Στόερμερ

Η τραγουδίστρια Ζεντέγια Μαρί Στόερμερ πέρασε εντελώς απαρατήρητη με αυτή την σοκολά τουαλέτα, η οποία κρεμόταν σαν ριχτάρι πάνω της. Εκτός αυτού, το χρώμα παρά ήταν μουντό και δεν ταίριαζε με την ηλικία της.

Ταράτζι Π. Χένσον


Η Ταράτζι Π. Χένσον αν είχε παρακολουθήσει λίγο το ελληνικό My Style Rocs θα ήξερε πως δεν πρέπει να φαίνεται εσώρουχο ότι κι αν φοράει. Η ίδια φόρεσε εσώρουχο σε διαφορετικό χρώμα από την απόχρωση της επιδερμίδας της με αποτέλεσμα να φαίνεται, ενώ τα πολλά σκισίματα όχι, δεν την κολάκευαν.

Φωτογραφίες: AP

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *