Τα 6 Top αντρικά γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι του 2019!

gualia-antres

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι προετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει. Σιγά σιγά κατεβαίνουν τα καλοκαιρινά και ανεβαίνουν τα χειμωνιάτικα στις ντουλάπες. Πολλά από τα πράγματα που χρειάζεσαι όμως θα πρέπει να πας να τα αγοράσεις γιατί σου λείπουν ή γιατί θέλεις να αγοράσεις πράγματα που συμβαδίζουν με την τωρινή μόδα.

Εκτός όμως από πουκάμισα, μπλουζάκια, μαγιό και βερμούδες, ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ για το καλοκαίρι είναι τα αντρικά γυαλιά ηλίου. Όπως ήδη γνωρίζεις, το καλοκαίρι ο ήλιος είναι έντονος όλη τη μέρα και χρειάζεται να έχεις μια προστασία για τα μάτια σου. Αν λοιπόν ψάχνεις να αγοράσεις γυαλιά, δεν έχεις παρά να επιλέξεις από τα σχέδια που είναι στη μόδα για το φετινό καλοκαίρι!.

 

Οι τάσεις της μόδας στα αντρικά γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι του 2019!

Γυαλιά ηλίου με μπάρα στο πάνω μέρος

trends gualia iliou 2019

 

Αυτός ο τύπος γυαλιών μπορεί να γίνει πολύ μοντέρνος με ένα σωστό συνδυασμό, μπορεί όμως να σου θυμίσει και κάτι το μπαμπαδίστικο. Αυτό εξαρτάται από το σχέδιο που θα επιλέξεις, αλλά και από τον τρόπο που θα αποφασίσεις να τα συνδυάσεις με το ντύσιμο σου.

Αυτός είναι και ο λόγος που η μπάρα στο πάνω μέρος, πλέον, βγαίνει πιο λεπτή και κομψή για εκείνους που δε θέλουν κάτι πολύ κλασσικό.

Στρόγγυλα γυαλιά ηλίου

gualia iliou antres 2019

Τα στρόγγυλα γυαλιά ή όπως αλλιώς ονομάζονται γυαλιά John Lennon, είναι ένα στυλ που θα φορεθεί πολύ φέτος το καλοκαίρι. Το σχήμα του προσώπου όμως που θα πρέπει να έχει κάποιος για να του ταιριάζουν ακόμα περισσότερο είναι το τετράγωνο ή το διαμάντι.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αν το πρόσωπό σου δεν έχει αυτό το σχήμα ότι δεν μπορείς να φορέσεις αυτόν τον τύπο γυαλιών. Μπορείς πολύ απλά να βρεις στρόγγυλα γυαλιά με μεγάλη οριζόντια μπάρα στο σημείο των φρυδιών. ώστε να δείχνουν λίγο πιο τετραγωνισμένα στο επάνω μέρος τους.

Αντρικά γυαλιά ηλίου με χρώματα

xromatista gualia iliou antres

Τα χρώματα στον σκελετό αλλά και τα τζάμια είναι μία επιλογή που σίγουρα θυμίζει καλοκαίρι από την πρώτη ματιά. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με ένα πιο επίσημο ντύσιμο. Ο κατάλληλος συνδυασμός για αυτά τα γυαλιά είναι με μπλουζάκια T-shirt και βερμούδα ή παντελόνι chino.

Γυαλιά ηλίου σε γεωμετρικά σχήματα

gualia sxedia sumvoules

Για τους άντρες που έχουν στρόγγυλο πρόσωπο, τα γυαλιά ηλίου σε διάφορα γεωμετρικά σχήματα είναι μία από τις καλύτερες επιλογές. Τα γυαλιά αυτά μπορεί να είναι εξάγωνα, μπορεί να έχουν δύο γωνίες στο κάτω μέρος τους ή ακόμη και τέσσερις γωνίες.

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων από την οποία μπορείς να διαλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν περισσότερο.

Γυαλιά των 90’s

gualia stroggula 90's

Αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ που δεν αρέσει σε όλο τον κόσμο. Τα συγκεκριμένα γυαλιά ή θα τα αγαπήσεις ή θα τα μισήσεις, δεν υπάρχει ενδιάμεση επιλογή. Αν σου αρέσει αυτό το στυλ και περίμενες τόσο καιρό να βγουν στη μόδα, να σε ενημερώσω ότι το 2019 είναι η χρονιά σου!

Γυαλιά αεροπόρου

antrika gualia aeroporou

Τα γυαλιά αεροπόρου έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Την μία χρονιά μπορεί να τα δούμε να τα φοράει όλος ο κόσμος και την άλλη μπορεί να τα βρεις να τα φοράει μόνο ο Tom Cruise στην ταινία Top Gun.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος θα φορεθούν ιδιαίτερα, οπότε αν σου αρέσει αυτό το στυλ, αυτή είναι η ευκαιρία σου να τα φορέσεις και να δείχνεις πολύ μοντέρνος.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...