Τα παπούτσια που θα φορεθούν όσο τίποτα τη νέα σεζόν -Έχουν χαρακτήρα και θα σας ξαφνιάσουν

stylesight000

Oι περισσότερες έχουμε ένα κομμάτι που ανυπομονούμε να φορέσουμε το φθινόπωρο.

Για κάποιες μπορεί να είναι ένα cosy και υπερμέγεθες πλεχτό, για άλλες ένα πολύχρωμο κασκόλ και για πολλές ένα ζευγάρι ζεστά και ανθεκτικά παπούτσια.

Αν ανήκετε κι εσείς στην τελευταία κατηγορία, είστε στο σωστό άρθρο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό το φθινόπωρο και το χειμώνα από ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες σε ουδέτερο χρώμα, που μπορούν να φορεθούν από τον Οκτώβριο μέχρι και την άνοιξη.

Επιπλέον ένα καλό ζευγάρι κομψές μπότες δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και αυτό τις κάνει ακόμα πιο δελεαστικές. Ωστόσο το 2018, φαίνεται πως τα trends δεν είναι τόσο προβλέψιμα. Σύμφωνα με το Instagram τα παπούτσια της νέας σεζόν έχουν έντονο χαρακτήρα.

Για παράδειγμα, ο οίκος Isabel Marant παρουσίασε στο runway καουμπόικες μπότες, ενώ στην συλλογή Area για το φθινόπωρο 2018 είδαμε παπούτσια με εντυπωσιακά στολίδια.

Συμπέρασμα; Τα παπούτσια που θα φορέσουμε φέτος κάθε άλλο παρά αδιάφορα περνούν.

Εμείς βρήκαμε τα στιλ που είναι πιο δημοφιλή στο Instagram και θα πρωταγωνιστήσουν. Φυσικά μπορείτε να φορέσετε και τις αγαπημένες σας κλασικές μπότες.

 1. Cowboy

TOGA PULLA, Farfetch

2. Με φιόγκους

BALENCIAGA, Net-a-Porter

3. Λευκές Μπότες

Zara

4. Παπούτσια-κοσμήματα

Aquazzura, Shopbop

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *