Τα μεγαλύτερα trends στα ανδρικά jeans για το 2019!

andrika-jean-moda

Το jean παντελόνι είναι ένα ρούχο που φοριέται πάρα πολύ και βρίσκεται στη μόδα εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολύ εύκολο να το συνδυάσεις και μπορείς να το φοράς καθημερινά. Επίσης, υπάρχουν ανδρικά jean παντελόνια που μπορείς να τα φορέσεις σε πιο επίσημες περιστάσεις. Αυτοί είναι οι σημαντικότεροι λόγοι που φοριούνται τόσο πολύ.

Το πιο εικονικό jean των τελευταίων χρόνων είναι το κλασικό blue jean. Γι’ αυτό έχουν γραφτεί ακόμα και τραγούδια με το χρώμα μπλε. Επειδή όμως υπάρχουν πολλά παντελόνια που είναι όμορφα και αξίζει να δοκιμάσεις, σου έχω ετοιμάσει τα μεγαλύτερα trends στα jean για το 2019.

Ντύσιμο με δύο jean κομμάτια

antres sumvoules modas

Δεν είναι εύκολο να το συνδυάσεις και αν πάει κάτι στραβά τότε θα φαίνεται πολύ άσχημα. Αν όμως μπορέσεις και κάνεις τον σωστό συνδυασμό, να είσαι σίγουρος ότι η εικόνα θα σε ανταμείψει. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο που θα πρέπει να είσαι πολύ εξοικειωμένος για να το κάνεις σωστά.

Μία συμβουλή για να μπορέσεις να δοκιμάσεις να το κάνεις κι εσύ, είναι να υπάρχει φανερή διαφορά χρώματος μεταξύ στο πάνω και στο κάτω κομμάτι.

Jeans των 90’s

tips ntusimo antres

Λευκά jeans

andrika jean sumvoules

Τα λευκά jeans δεν είναι στις προτιμήσεις όλων των αντρών, ειδικά το καλοκαίρι. Θα πρέπει να προσέξεις πολύ για να μη τα λερώσεις, αφού φαίνεται πολύ πιο έντονα ο λεκές στα λευκά. Οι περισσότεροι δε θέλουν να τα φορέσουν γιατί δεν μπορούν να κάτσουν στο γρασίδι ή να πάνε σε μπάρμπεκιου. Είναι όμως ιδιαίτερα εύκολο να το συνδυάσεις και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Με δίπλωμα στα μπατζάκια

trends jeans 2019

Στο παρελθόν κάποια jean έβγαιναν από την παραγωγή πιο μακριά επίτηδες. Έτσι οι άντρες που τα αγόραζαν μπορούσαν να τα διπλώσουν στα μπατζάκια. Πλέον δεν χρειάζεται να ψάξεις για κάτι τέτοιο, αφού όποια εταιρία θέλει να βγάλει κάτι τέτοιο, φτιάχνει από μόνη της το δίπλωμα στα μπατζάκια. Δίνουν ένα διαφορετικό στυλ και είναι όμορφο στην όψη όταν είναι σωστό το δίπλωμα και στο κατάλληλο σημείο.

Ελαφρώς σκισμένα

skismena jean gia antres

Η μόδα με τα σκισμένα παντελόνια δε φεύγει ακόμα. Βρίσκεται στα trends για ακόμα ένα χρόνο. Βέβαια δεν χρειάζεται να το παρακάνεις αγοράζοντας ένα παντελόνι με πολλά σκισίματα αν δε το θέλεις. Δεν έχει σημασία το πόσο σκισμένο θα είναι αρκεί να έχει έστω και κάτι μικρό. Δεν υπάρχει όριο σε αυτό, είναι ανάλογα με το τι αρέσει στον καθένα.

the-man.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...