Τα δάκρυα του Λάνθιμου μόλις η Ολίβια Κόλμαν πήρε το Οσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου [εικόνες & βίντεο]

lanthimos708_4

Το Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της στην ταινία The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου κέρδισε η Ολίβια Κόλμαν στα φετινά βραβεία Οσκαρ 2019.

Η Ολίβια Κόλμαν έμεινε ομολογουμένως άφωνη μόλις άκουσε το όνομά της, ενώ μόλις ανέβηκε να πάρει το βραβείο δεν μπορούσε καλά-καλά να πιστέψει πως κέρδισε ένα τέτοιο βραβείο, αναφωνώντας «Ουάου, έχω ένα Όσκαρ, γεια».

Ωστόσο, την ώρα που η Ολίβια Κόλμαν έλεγε σε όλους τους διάσημους και χολιγουντιανούς καλεσμένους πως δεν θα βάλει τα κλάματα πάνω στη σκηνή, ο Ελληνας σκηνοθέτης της ταινίας The Favourite, Γιώργος Λάνθιμος, δεν άντεξε και δάκρυσε.

Κάνοντας κοντινό η κάμερα στον Έλληνα σκηνοθέτη και στη γυναίκα του, Αριάν Λαμπέντ, και οι δύο φαίνονταν εμφανώς συγκινημένοι από τη βράβευση της Βρετανίδας Ολίβια Κόλμαν.

Μάλιστα η Ολίβια Κόλμαν δεν θα μπορούσε να μην κοιτάξει τον Ελληνα σκηνοθέτη και να μην τον ευχαριστήσει, λέγοντας πως είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης και πως λάτρεψε κάθε στιγμή από τη συνεργασία τους.

Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *