«Σφάζονται» στο Twitter Αδωνις-Αντώναρος για τον μεσαίο χώρο

(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)Δημόσια αντιπαράθεση μέσω… twitter με αφορμή τα περί επιστροφής στον μεσαίο χώρο που προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκης, άνοιξαν ο Αδωνις Γεωργιάδης με τον Ευάγγελο Αντώναρο.

 

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευ. Αντώναρος, χθες το βράδυ, έσπευσε να υπερακοντίσει των απόψεων που διατύπωσε ο πρόεδρος της ΝΔ σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

«Απόλυτα σωστή η άποψη Μεϊμαράκη ότι τον Πρόεδρο τον εκλέγει η κομματική βάση κι όχι ο κάθε περαστικός. Είναι και πάγια δική μου άποψη» σχολίασε.

Λίγο αργότερα, θέλησε να… προγκήξει την «άλλη πλευρά» της ΝΔ:

«Ενδιαφέρουσα διαπίστωση:Η δεν είδαν η δεν συμφωνούν με όσα είπε στη συνέντευξή του ο Μεϊμαράκης. Σιωπή. Ειδικά από τους γνωστούς λαλίστατους» έγραψε, «φωτογραφίζοντας» τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Ενώ αμέσως μετά, έγραψε δύο συνεχόμενα εμπρηστικά tweets:

(1) Επεσαν οι μάσκες: Σκυλιάζουν οι από ακροδεξιά ορμώμενοι αλεξιπτωτιστές γιατί ο Μεϊμαράκης τόνισε ότι η ΝΔ θα ακολουθήσει τον μεσαίο δρόμο.

(2) Μαλλον δεν αντιλαμβάνονται ότι αναπαράγοντας σχόλια που τους εκφράζουν, αποδεικνύουν πόσο αναιμική είναι η σχέση τους με τη Κεντροδεξιά.

Παρεμβαίνοντας, ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, πήρε θέση:

«Στην συζήτηση που άνοιξε περί Μεσαίου Χώρου, σέβομαι όλες τις απόψεις, αλλά είμαι Δεξιός! Τιμή μου και καμάρι μου και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό!» έγραψε

Kαι συνέχισε:

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δικαιούνται να υπερηφανεύονται για την ιδεολογία τους μόνον οι Αριστεροί. Εμείς οι Δεξιοί κρατήσαμε την Πατρίδα!».

Ενώ δεν δίστασε να απαντήσει στον Ευ. Αντώναρο, στους ίδιους υψηλούς τόνους, κάνοντας μάλιστα και mention στον λογαριασμό του στο twitter :

@EvangAntonaros αγαπητέ όπως βλέπεις όσα και να γράφεις για μένα τα ανεβάζω, διότι δεν μπορείς να με βλάψεις. Πες και κανένα συγγνώμη για τον συνεχή θαυμασμό σου στις ικανότητες του @atsipras που μας κατέστρεψε και πάμε παρακάτω!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *