Συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει αυτό που της ζητούν οι άνδρες περισσότερο

samanthaa-x-708

Αυτό που θέλουν οι άνδρες, αποκαλύπτει η πιο γνωστή συνοδός πολυτελείας της Αυστραλίας, Σαμάνθα Χ.

Η Σαμάνθα Χ. βρίσκεται στη βιομηχανία του σεξ τα τελευταία έξι χρόνια. Έχει ακούσει αμέτρητους άνδρες να της λένε τι ακριβώς τους αρέσει στο σεξ και πού τους αρέσει να τους αγγίζουν.

Και τώρα η Σαμάνθα Χ. αποκαλύπτει αυτό που της ζητούν οι άνδρες περισσότερο.
«Προκαταρκτικά παιχνίδια. Θέλουν να ”ανάψουν” τις γυναίκες. Θέλουν να δώσουν στις γυναίκες τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση, να τις κάνουν να ανατριχιάσουν. Είναι θέμα εγωισμού», λέει η Σαμάνθα Χ σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Μόλις αντιληφθούν ότι η γυναίκα που είναι μαζί τους πέρασε καλά χάρη στις δικές τους ικανότητες, τότε αισθάνονται περίφημα», εξηγεί.

Η Σαμάνθα Χ εξήγησε ακόμη γιατί είναι τόσο σημαντικό για κάθε γυναίκα να ξέρει τι της αρέσει, για να μπορεί να καθοδηγεί τον σύντροφό της.
«Αν μπορείτε να εξερευνήσετε το σώμα κάποιου άλλου, τότε μπορείτε να εξερευνήσετε και το δικό σας», λέει χαρακτηριστικά. «Πώς στο καλό θα σας κάνει να φθάσετε στον οργασμό όταν δεν έχετε ιδέα πώς μπορείτε εσείς οι ίδιες να φθάσετε σε οργασμό;».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...