Συμβουλές μόδας: Τι να φορέσει ένας άνδρας το καλοκαίρι και τι όχι!

antriki-moda-kalokairi-2019

Το καλοκαίρι θα είναι πολύ σημαντικό να μάθεις να φοράς σορτς. Αν δεν το κάνεις μέχρι τώρα, τότε είναι η ώρα να ξεκινήσεις. Πολλοί είναι αυτοί που δε φοράνε σορτς γιατί νομίζουν ότι τα πόδια τους είναι πολύ λεπτά ή πολύ χοντρά σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα τους. Έτσι αποφασίζουν να φορέσουν πιο μακρυά παντελόνια ή βερμούδες που καλύπτουν τα γόνατα.

Αν νιώθεις άσχημα με τα πόδια σου, τότε είναι η ώρα να ξεκινήσεις γυμναστήριο για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Να θυμάσαι όμως πως όταν μιλάς με μια γυναίκα, το πιο πιθανό είναι να σε κοιτάει στα μάτια και όχι στα πόδια. Μην καλύπτεις τα γόνατά σου, καθώς δε φαίνεται καθόλου όμορφο. Να είσαι σίγουρος ότι μια γυναίκα θα εκτιμήσει την αίσθηση της μόδας που έχεις.

Προσπάθησε να βρεις κάποια σορτς που να σου ταιριάζουν και να κολακεύουν τα άκρα σου. Απέφυγε τα πολύ φαρδιά σορτς, εκτός και να είσαι φανατικός οπαδός της ραπ και σου αρέσει αυτό το στυλ. Αν απλά σου αρέσουν, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι δυστυχώς τα φαρδιά σορτς δεν είναι πλέον της μόδας.

Προτάσεις αγοράς για αντρικά σορτς

καλοκαιρινά ανδρικά παντελόνια

Ένα από τα τέσσερα σορτς – βερμούδες που θα πρέπει να έχεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα είναι σίγουρα μία chino λευκή βερμούδα. Είναι ιδανική τόσο για τις βραδινές σου εξόδους όσο και για τις καθημερινές σου βόλτες στο νησί που έχεις επιλέξει να κάνεις τις διακοπές σου.

βραδινά σορτς αντρες

Εννοείται όμως ότι θα πρέπει να έχεις και ένα κομμάτι το οποίο θα το φοράς αποκλειστικά σε πιο επίσημες περιστάσεις. Αυτό βέβαια δεν σε εμποδίζει από το να έχει κάποιο διακριτικό print όπως ρίγες ή καρό που είναι και πολύ στη μόδα για φέτος.

ανδρική κόκκινη βερμούδα καλοκαίρι 2019

Επειδή όμως καλοκαίρι σημαίνει χρώμα, ζωντάνια και ευχάριστες στιγμές μην παραβλέψεις το να πάρεις μια βερμούδα σε κάποιο έντονο χρώμα. Το κόκκινο, το ροζ και το γαλάζιο είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις.

μοντέρνα ανδρικά καλοκαιρινά ρούχα asos

Όσο κι αν αλλάξει η μόδα τα jean παντελόνια και σορτς θα είναι τα μόνα που θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην ντουλάπα κάθε άντρα. Είτε προτιμάς τα ξεθωριασμένα  είτε τα πιο νεανικά με σκισίματα φρόντισε το χρώμα του jean να μην είναι πολύ ανοιχτόχρωμο για να φαίνεται πάντα σαν καινούριο.

 

Ανδρικά T-shirts

symvoules modas antres kalokairi

Τα t-shirts είναι κάτι που θα πρέπει να φοράς είτε έχεις six pack είτε όχι. Η επίδειξη του σώματός σου καλό θα ήταν να μη γίνεται παντού. Πολλές γυναίκες μπορεί να το θεωρήσουν προσβλητικό όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται. Έτσι θα πρέπει να επιλέξεις κάποια άνετα t-shirts για να φοράς στις εξόδους σου.

Η επιλογή ενός καλού t-shirt είναι μια εύκολη και ταυτόχρονα δύσκολη υπόθεση. Υπάρχουν κάποια είδη που θα πρέπει να αποφύγεις. Τα δύο είδη που θα πρέπει να αποφύγεις είναι αυτά που έχουν πολύ ανοιχτό V στο στήθος και αυτά που έχουν πολύ κλειστό V. Θα πρέπει να βρεις μια ισορροπία στο μπλουζάκι που θα επιλέξεις να αγοράσεις.

 

Προτάσεις αγοράς για αντρικά T-shirts

αντρικά t-shirt logo

Το λευκό χρώμα είναι ιδανικό για όσους ζεσταίνονται υπερβολικά. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι φωτίζει το πρόσωπο σου και τονίζει το μαύρισμα σου, ενώ ταυτόχρονα ανεβάζει την ψυχολογία σου.

ανδρικές casual κοντομάνικες μπλούζες

Το total black ντύσιμο είναι στην μόδα ακόμη και το καλοκαίρι. Το αρνητικό είναι ότι συγκεντρώνει όλη τη ζέστη, οπότε φρόντισε τουλάχιστον να διαλέξεις ένα άνετο t-shirt, το οποίο δεν θα είναι πολύ κλειστό στον λαιμό.

αντρικά t-shirts μόδα καλοκαίρι 2019

Τα φλοράλ και τροπικά prints είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Γι’ αυτό, την επόμενη φορά που θα ψάξεις να αγοράσεις ένα κοντομάνικο μην μείνεις μόνο σε όσα έχουν logos, αλλά δες και τα συγκεκριμένα prints.

καθημερινές ανδρικές μπλούζες καλοκαίρι

Όπως είπαμε και προηγουμένως όμως, το χρώμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην καλοκαιρινή μας εμφάνιση. Φόρα λοιπόν έντονα και φωτεινά χρώματα με έξυπνα logo και ετοιμάσου να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Καλοκαιρινά ανδρικά αξεσουάρ

antrika aksesouar moda kalokairi

Μόλις διαλέξεις τα κατάλληλα σορτς και t-shirts, θα πρέπει να βρεις τα κατάλληλα αξεσουάρ για να τα συνδυάσεις. Τα αξεσουάρ είναι πολύ σημαντικά καθώς μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή σου. Τα μεταλλικά και τα δερμάτινα βραχιόλια φαίνονται πάντα όμορφα και είναι εύκολα στο συνδυασμό.

Τα δαχτυλίδια και οι ασημένιες αλυσίδες θα σε κάνουν να διαφέρεις από τους υπόλοιπους. Ποιος άλλωστε δε θέλει να ξεχωρίζει μέσα στους πολλούς;! Το βασικότερο αξεσουάρ όμως που θα πρέπει να έχει κάθε άντρας είναι τα γυαλιά ηλίου.

Επίσης, η καλύτερη επιλογή παπουτσιών είναι τα πάνινα παπούτσια. Κρατάνε τα πόδια σου δροσερά και ταιριάζουν πολύ με το καλοκαιρινό στυλ. Προσπάθησε να αποφύγεις τα αθλητικά παπούτσια που φοράς κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Προτάσεις αγοράς για καλοκαιρινά ανδρικά αξεσουάρ

καλοκαιρινά αντρικά αξεσουάρ the-man.gr

Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για να αποχωριστείς την μαύρη δερμάτινη ζώνη σου και να παίξεις με πιο ανοιχτόχρωμα χρώματα. Το μπεζ και το μπλε συνδυάζονται άψογα με τα περισσότερα χρώματα και αυτό τα κάνει την καλύτερη επιλογή.

ανδρικά δερμάτινα βραχιόλια

Για να μην φαίνονται όμως άδεια τα χέρια σου τώρα που θα φοράς κοντομάνικα μπλουζάκια μπορείς να φορέσεις μερικά δερμάτινα βραχιόλια ή βραχιόλια από ξύλινες χάντρες για μια πιο boho και hipster εμφάνιση.

καλοκαιρινά κοσμήματα για άνδρες

Όσον αφορά τα κοσμήματα για τον λαιμό ένα κολιέ σε στυλ ροζάριο με ένα φτερό είναι μια πολύ καλή επιλογή.

ανδρικά backpacks καλοκαίρι 2019

Πως θα πας όμως στην παραλία χωρίς μια τσάντα για να βάλεις τα πράγματα σου ή ακόμη και την πετσέτα σου; Οι τσάντες πλάτης είναι ότι πιο άνετο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά και μάλιστα μπορείς να τις βρεις σε πολύ χαμηλές τιμές.πάνινα ανδρικά παπούτσια

Τέλος, επειδή δεν μπορείς να κάνεις τις βόλτες σου χωρίς ένα καλό αναπαυτικό ζευγάρι παπούτσια, θα σου πρότεινα να εστιάσεις στα πάνινα παπούτσια που θα αφήνουν τα πόδια σου να αναπνέουν ενώ ταυτόχρονα θα είσαι απόλυτα in fashion.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *