Στην Μαρία Αντωνίου η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας

antoniou-eog

Συνάντηση στο Γραφείο Μακεδονίας του Πρωθυπουργού, μετά από αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Κοσμίδη και Μέλη του Δ.Σ., και είχα την ευκαιρία, για μια ακόμα φορά, να συζητήσουμε τα θέματα, που αφορούν τον κλάδο της Γουνοποιΐας, όπως ο φόρος πολυτελείας και ο φορολογικός αντιπρόσωπος, καθώς και άλλα ζητήματα, που δεν είχαν λυθεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση.
Σε συνεννόηση με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, προτάθηκε και ζητήθηκε από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, μια συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης κ. Θανάση Κωνσταντόπουλο, προκειμένου το ΕΚΕΤΑ και η επιστημονική κοινότητα να συμβάλει στην προσπάθεια να αποδείξουμε ότι η τεχνητή γούνα αποτελεί προϊόν, που επιφέρει σημαντικές επιπτώσεις στο περιβάλλον.
Παράλληλα, ζητήθηκε από την Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού κα Μαρία Αντωνίου, να συνεχίσουν μαζί την προσπάθεια που είχε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας (IFF), η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και η Fur Europe, προκειμένου η Ευρωπαϊκή Ένωση να είναι σύμμαχος και συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή.

 

Μαρία Αντωνίου

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *