Πως να φορέσεις το αγαπημένο σου πουκάμισο με πουλόβερ ή μπλούζα!

poukamiso-me-poylober-750x328

Το ανδρικό ντύσιμο πρέπει να αποτελείται από κάποια διαχρονικά ρούχα, που αναδεικνύουν την αισθητική του άνδρα και του προσδίδουν κομψότητα και γοητεία. Θα σου δείξω πως να πετύχεις έναν από τους πιο όμορφους συνδυασμούς, το πουκάμισο με πουλόβερ ή μπλούζα, που μπορείς να φορέσεις είτε τις καθημερινές, είτε στα ραντεβού σου.

Θα δεις εντυπωσιακά look με πουκάμισο, μπλούζα και γραβάτα, ένας ακαταμάχητος συνδυασμός που ταιριάζει σε όλους, αλλά και πιο casual ντύσιμο με πουλόβερ και πουκάμισο που σίγουρα θα λατρέψεις.

Ιδέες για να φορέσεις το αγαπημένο σου πουκάμισο με πουλόβερ ή μπλούζα!

 

Πουλόβερ με γαλάζιο ανδρικό πουκάμισο

Το πουλόβερ με ένα γαλάζιο πουκάμισο,είναι ένας εύκολος συνδυασμός, αφού αυτό το χρώμα ταιριάζει με μια πληθώρα αποχρώσεων και σίγουρα θα μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς με μπλούζες που ήδη έχεις. Μπορείς να φορέσεις μπλε, γκρι μαύρη ή λευκή μπλούζα για πιο κλασικό look, αλλά και πιο έντονα χρώματα όπως ροζ, βυσσινί, πορτοκαλί και να είσαι πάντα καλοντυμένος και μοντέρνος.

 

Πουλόβερ με λευκό ανδρικό πουκάμισο

Το λευκό ως γνωστόν συνδυάζεται με όλα τα χρώματα και έτσι θα μπορείς εύκολα να φορέσεις το άσπρο πουκάμισο σου με πολλές μπλούζες και πουλόβερ. Ακόμα, ένας πολύ όμορφος συνδυασμός είναι να ταιριάξεις το πουκάμισο σου με μια ζακέτα με ανοιχτή λαιμόκοψη. Το αποτέλεσμα είναι άκρως γοητευτικό και σικάτο.

Πουλόβερ με πουκάμισο και γραβάτα

Η γραβάτα χαρίζει απίστευτο στυλ στον άντρα και δεν θα μπορούσε να λείπει σαν συνδυασμός με το πουκάμισο και τη μπλούζα ή το πουλόβερ. Μπορείς να κάνεις πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς, ανάλογα τα γούστα σου και να παρευρεθείς κάπου για ποτό, σε ένα event, ή σε κάποιο ραντεβού.

Πουλόβερ με σκούρο ανδρικό πουκάμισο

Τα κούρα πουκάμισα κάνουν μοναδική αντίθεση με τα έντονα χρώματα και με τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Για ένα διαχρονικό ντύσιμο, διάλεξε πιο σκούρα πουλόβερ και μπλούζες και συνδύασε τα με ένα πουκάμισο στο ίδιο ύφος.

Αυτές οι μοναδικές επιλογές για ντύσιμο με πουκάμισο και πουλόβερ, θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο όπου και αν πας και να απογειώσει το στυλ σου, με κομψότητα και φινέτσα.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *