Πως να φοράς σωστά το άρωμά σου!

aroma-antres

Το άρωμα είναι πολύ σημαντικό για τους άντρες αλλά και για τις γυναίκες. Θα πρέπει να βρεις ένα που να σου ταιριάζει και να αρέσει στους γύρω σου. Δεν είναι εύκολο και θα πρέπει να κάνεις πολλές δοκιμές για να βρεις το κατάλληλο. Επίσης, υπάρχουν αρώματα για διαφορετικές περιστάσεις.

Το σωστό άρωμα είναι πολύ σημαντικό. Αν φοράς το λάθος θα είσαι λιγότερο ανταγωνιστικός από τους υπόλοιπους άντρες στο θέμα γυναικών. Οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα που είναι εμφανίσιμος και μυρίζει όμορφα. Είναι λογικό να μετράει πολύ η εξωτερική εμφάνιση όταν γνωρίζεις τον άλλο για πρώτη φορά.

Τι θα πρέπει να κάνεις για να φοράς το άρωμά σου σωστά!

aroma antres

 

Τα αρώματα σε κάνουν να μυρίζεις όμορφα, αλλά δεν μπορούν να κάνουν μόνο αυτό. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πίσω από το άρωμα που δεν ξέρουμε. Η επιστήμη όμως βοήθησε και σε αυτόν τον τομέα και τα αποτελέσματα που βρήκαν θα σε εκπλήξουν. Κάθε άρωμα έχει την δική του ιδιότητα και χρήση.

Ευτυχώς που υπάρχει και η επιστήμη και μας βοηθάει ακόμα και σε ποιο άρωμα να φορέσουμε για την κάθε περίσταση. Φυσικά δεν χρειάζεται να αγοράσεις το κάθε άρωμα παρά μόνο αυτά που χρειάζεσαι πραγματικά. Ας ελπίσουμε οι επιστήμονες να έχουν βγάλει σωστά αποτελέσματα πάνω σε αυτόν τον τομέα.

antrika aromata

 

Πατσουλή: Το συγκεκριμένο άρωμα σχετίζεται πολύ με τους επιτυχημένους επιχειρηματίες σύμφωνα με τις μελέτες. Έχει καλύτερη επίδραση όταν ψεκάζεις και στο δεξί σου χέρι.

Γιασεμί: Έρευνες έχουν δείξει ότι το γιασεμί τονώνει ένα μέρος του εγκεφάλου των γυναικών που απελευθερώνει γυναικείες ορμόνες. Έχει καλύτερη επίδραση όταν ψεκάζεις και στο αριστερό σου χέρι.

Τριαντάφυλλο: Έχει την ιδιότητα να βελτιώνει την μνήμη μέχρι και 13% αν το μυρίσεις. Έχει καλύτερη επίδραση όταν ψεκάζεις στο και στην κλείδα του στήθους.

Γρασίδι: Η μυρωδιά από το γρασίδι μπορεί να ελέγξει και να αποβάλει το άγχος. Θα νιώσεις χαρούμενος και χαλαρός. Έχει καλύτερη επίδραση όταν ψεκάζεις και κάτω από τις μασχάλες.

Μέντα: Ενεργοποιεί ένα μέρος του εγκεφάλου που σε κάνει να είσαι σε εγρήγορση και σε βοηθάει να αποδόσεις καλύτερα στην δουλειά και στα αθλήματα. Έχει καλύτερη επίδραση όταν ψεκάζεις και πάνω στον δικέφαλο.

Λεβάντα: Μπορεί να σε βοηθήσεις στις επιδόσεις σου στο κρεβάτι μέχρι και 70%. Έχει καλύτερη επίδραση και όταν ψεκάζεις στον λαιμό.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *