Πως να συνδυάσεις το καμηλό χρώμα στα ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ!

kamilo-xrwma-sta-royxa-750x375

Υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλους τους άνδρες και σήμερα θα γνωρίσουμε μια από αυτές. Το καμηλό χρώμα στα ρούχα, συνδυάζεται εύκολα και καθιστά ένα από τα πιο ζεστά και διαχρονικά χρώματα που μπορείς να επιλέξεις.

Θα δεις πως να το φορέσεις σε παντελόνια, πανωφόρια, σακάκια και παπούτσια για να αναδείξεις το προσωπικό σου στυλ και να εντυπωσιάσεις σε κάθε σου έξοδο.

Μοναδικές επιλογές για καμηλό χρώμα στα ρούχα & τα αξεσουάρ σου!

 

Συνδυασμοί με καμηλό ανδρικό σακάκι

Το καμηλό σακάκι αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε ηλικία, αφού μπορείς να το φορέσεις σαν κυρίαρχο χρώμα σε ένα κοστούμι για πιο κλασικό ντύσιμο, ή με ένα τζιν και ένα πουκάμισο ή μπλούζα για πιο μοντέρνο και γοητευτικό στυλ.

 

Συνδυασμοί με camel ανδρικό πανωφόρι

Το καμηλό χρώμα σε πανωφόρι, ταιριάζει σε όλους τους τόνους του δέρματος και αποτελεί μια τέλεια λύση για κάθε άνδρα, αφού συνδυάζεται εύκολα με τα άλλα χρώματα. Μπορείς να διαλέξεις μέσα από μια πληθώρα επιλογών, όπως δερμάτινο τζάκετ, φουσκωτό, παρκά και άλλα, για να βρεις το ιδανικό για εσένα.

Αν ψάχνεις για υφασμάτινο παντελόνι αλέα δεν ξέρεις σε το απόχρωση να το επιλέξεις, τότε το camel χρώμα είναι τέλειο για εσένα. Συνδυάζεται με λευκό, μπλε μαύρο, γαλάζιο, γκρι, πράσινο και μπορντό εξίσου εντυπωσιακά και εύκολα.

 

Ανδρικά camel αξεσουάρ

Τα ανδρικά αξεσουάρ σε αυτό το διαχρονικό χρώμα είναι τέλεια για να συμπληρώσεις με μοναδικό τρόπο το ντύσιμο σου. Μια ζώνη σε camel χρώμα φοριέται εύκολα με το τζιν σου, ενώ ένα παπιγιόν και ένα κασκόλ, είναι τέλεια για πιο επίσημο και σικάτο look.

Ανδρικά camel παπούτσια

 

Για πιο επίσημο ντύσιμο, επίλεξε δερμάτινα παπούτσια σε καμηλό χρώμα και θα δεις πως θα φωτίσει όλο το look σου με μοναδικό τρόπο. Ακόμα, μποτάκια σε αυτή την απόχρωση είναι τέλεια για το καθημερινό σου ντύσιμο, αφού μπορείς να τα ταιριάξεις με πολλά διαφορετικά στυλ και να είσαι πάντα στην εντέλεια.

 

Αυτές οι μοναδικές επιλογές για καμηλό χρώμα στα ρούχα και τα αξεσουάρ σου, θα σου χαρίσουν υπέροχο στυλ, χωρίς να δυσκολευτείς στιγμή στο συνδυασμό τους. Διάλεξε αυτά που σου ταιριάζουν και αναβάθμισε το προσωπικό στου στυλ εντυπωσιακά και απλά.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *