Πως να επιλέξεις τα σωστά ανδρικά γυαλιά οράσεως για εσένα!

gialia-orasews-antrika-750x334

Όταν πάμε σε ένα μαγαζί με οπτικά να δοκιμάσουμε γυαλιά οράσεως, συνήθως αναρωτιόμαστε ποιο σχήμα είναι το ιδανικό για εσένα. Θα σου δείξω με ποιο τρόπο να επιλέξεις τα ιδανικά γυαλιά για εσένα, που θα αναδεικνύουν το πρόσωπό σου με όμορφο και κομψό τρόπο.

Οι γυναίκες είναι γνωστό, πως αγαπάμε λίγο παραπάνω τους άνδρες με γυαλιά, οπότε διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και εντυπωσίασε με το στυλ και τη γοητεία σου. Το σχήμα προσώπου σου, είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που θα σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό ζευγάρι γυαλιά για εσένα.

Επίλεξε σωστά τα ιδανικά γυαλιά οράσεως σύμφωνα με το σχήμα προσώπου σου!

 

Οβάλ σχήμα προσώπου

gualia gia oval sxima proswpou

Το οβάλ σχήμα προσώπου , είναι από τα πιο τυχερά, καθώς σου ταιριάζουν όλα τα σχήματα και στυλ γυαλιών οράσεως. Μπορείς να επιλέξεις αυτό που αναδεικνύει την προσωπικότητά σου, μέσα από μια τεράστια ποικιλία σχεδίων.

Τετράγωνο σχήμα προσώπου

gualia gia tetragwno sxima proswpou

Στο τετράγωνο σχήμα προσώπου, ταιριάζουν οι στρογγυλεμένοι φακοί, ή οι σχετικά στενοί οβάλ. Απόφυγε τους μεγάλους οβάλ φακούς, καθώς θα μοιάζουν τεράστιοι επάνω σου. Ακόμη, απόφυγε τους τετραγωνισμένους φακούς, που θα προσθέσουν μεγαλύτερη ένταση στις γωνίες του προσώπου σου. Αντίθετα, οι στρογγυλεμένοι φακοί θα μαλακώσουν την εικόνα του, και θα το κάνουν γοητευτικό και αρμονικό.

 

Μακρόστενο σχήμα προσώπου

gyalia gia makrosteno sxima proswpou

Αν έχεις μακρόστενο σχήμα προσώπου, επίλεξε κομψούς στρόγγυλους φακούς που θυμίζουν δεκαετίες του ’30. Θα σου χαρίσουν απαράμιλλη γοητεία και φινέτσα και να απαλύνουν το πρόσωπό σου. Οι πιο μεγάλοι φακοί σε ύψος, σου ταιριάζουν καθώς εναρμονίζονται με το μάκρος του προσώπου σου. Απόφυγε τα μικρά γυαλιά όπως και τα τετραγωνισμένα.

Στρόγγυλο σχήμα προσώπου

gualia gia stroggilo sxima proswpou

Σε ένα στρόγγυλο πρόσωπο, ιδανικά ταιριάζουν οι τετραγωνισμένοι φακοί που προσδίδουν την αίσθηση των γωνιών. Απόφυγε τους στρόγγυλους και μεγάλους φακούς, καθώς δεν θα σου προσφέρουν κάτι, αντίθετα θα χαλάσουν την όλη αισθητική του προσώπου σου.

Διαμάντι σχήμα προσώπου

gyalia gia diamanti sxima proswpou

Το σχήμα προσώπου που θυμίζει διαμάντι, έχει έντονες γωνίες. Μπορείς να επιλέξεις στρογγυλεμένους μικρούς σχετικά φακούς που θα χαρίσουν πιο αρμονικό αποτέλεσμα. Ακόμα τα μεγαλύτερα τετραγωνισμένα γυαλιά, μπορούν να προσδώσουν την αίσθηση του μήκους και του πλάτους και να αποκτήσεις μια πιο sέξι εμφάνιση.

Τα ανδρικά γυαλιά οράσεως, μπορούν να σου χαρίσουν φινέτσα και γοητεία, αρκεί να επιλέξεις αυτά που ταιριάζουν επάνω σου. Δοκίμασε αυτά τα γυαλιά που είναι ιδανικά για εσένα και δες πως θα αλλάξει η όλη αισθητική του προσώπου σου, καθώς και το γενικότερο στυλ σου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *