Ποια η κατάσταση του οδικού δικτύου της Δυτικής Μακεδονίας – Πού χρειάζονται αλυσίδες

76074323966e0589773490e17d6473c0_XL

Ανακοινώνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έχει ως εξής, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ:

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά, εκτός από το 22ο χλμ. έως το 28ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), όπου η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ:

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονα Α-29 (Εγνατίας – Καστοριάς), καθώς και σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά, εκτός από τα κάτωθι σημεία, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά:

– από το 18ο χλμ. έως το 30ο χλμ. της επαρχιακής οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου) και

– από το 15ο χλμ. έως το 28ο χλμ. της επαρχιακής οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βίγλας).

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί από  το 4ο έως το 18ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Φλώρινας – Θεσσαλονίκης, λόγω φθορών του οδοστρώματος. Η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Φλώρινας – Θεσσαλονίκης.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *