Πειθαρχικές Πειθαρχικές κατά 9 δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΑ

Πειθαρχικές διώξεις κατά 9 δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΑΜετά το δημοψήφισμα.

Η ΕΣΗΕΑ άσκησε πειθαρχικές διώξεις κατά εννέα δημοσιογράφων μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, για “μεροληπτική θέση” κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος.

 

Έτσι, αποφάσισε να καλέσει στο Πειθαρχικό της 9 δημοσιογράφους, προκειμένου να ελέγχθουν για το αν τήρησαν τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας ή όχι και αποφάσισε κατά πλειοψηφία να τους ασκηθούν διώξεις.

Ενώ, παράλληλα αποφασίστηκε να συνεχιστεί η έρευνα με προσκόμιση αποδεικτικών βίντεο για δημοσιογράφους που κατήγγειλαν ονομαστικά πολίτες.

Πρόκειται για τους Όλγα Τρέμη, Γιάννη Πρετεντέρη, Μαρία Σαράφογλου και Μανώλη Καψή από το Mega, τους Σταμάτη Μαλέλη και Νίκο Κονιτόπουλο (αρχισυντάκτη της εκπομπής του Κώστα Μπογδάνου που δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ), τους Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου από τον ΣΚΑΙ και την Μαρία Χούκλη από τον ΑΝΤ1.

Στη δίωξη απάντησε μέσω facebook ο Σταμάτης Μαλέλης σημειώνοντας: «Προς τα διάφορα καθεστωτικά κομματόσκυλα. Δεν πρόκειται να με φιμώσετε ότι και να κάνετε. Δεν τα κατάφερε καμία εξουσία δεν θα τα καταφέρετε και εσείς. Έχουμε μία τεράστια διαφορά. Δούλεψα σε όλη μου τη ζωή την ώρα που ζεσταίνατε τις κομματικές σας καρέκλες. Χάνετε το χρόνο σας με τις απειλές. Δεν μασάω. Όποιοι θέλετε με επιχειρήματα εδώ είμαι!».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *