ΠΑΟΚ – Άρης: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που… μας έλειψε

PAOK_ARIS

Από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ο συγκεκριμένος αγώνας τράβηξε πάνω του όλο το ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης, στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Το συγκεκριμένο ματς απουσιάζει από την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα τα τελευταία 4,5 χρόνια, λόγω της “περιπέτειας” των “κίτρινων” στις μικρότερες κατηγορίες (16 Μαρτίου του 2014 και για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2013-14 ήταν η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντίπαλες, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-1))

Ο κάτοχος του τροπαίου, ΠΑΟΚ, θέλει να μπει με το.. δεξί στη διοργάνωση και -έχοντας τον “αέρα” της νίκης του επί της ΑΕΚ- να νικήσει τον “αιώνιο” αντίπαλο του, λίγο πριν πάει στην έδρα του Ολυμπιακού, για το ντέρμπι κορυφής της Superleague.

Ο Άρης απ’ την άλλη θα έχει το πρώτο του μεγάλο… crash test με την επιστροφή του στη “μεγάλη” κατηγορία, έχει τη δίψα της διάκρισης και θέλει να “πληγώσει” τον… συντοπίτη και μεγάλο του αντίπαλο μέσα στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Πασχαλάκη, ενώ αποφάσισε να ξεκουράσει κι άλλους από το βασικό του «οπλοστάσιο», όπως τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μαουρίτσιο, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Πάκο Ερέρα του Άρη δεν πήρε μαζί του στην αποστολή τους Δεληζήση, Ιντζόγλου, Μαρτίνες και Τζανακάκη και θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής.

Πιθανή ενδεκάδα ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Ρέι, Μάτος, Τόσκας, Κρέσπο, Χατσερίντι, Σάκχοφ, Κάνιας, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Καρέλης

Πιθανή ενδεκάδα Άρη (4-4-2): Καντιμοίρης, Βέλεθ, Κολάσο, Μενέντεθ, Μπάσα, Γκαρσία, Γκάμα, Μαντίγια, Σιώπη, Ντιγκινί, Γιουνές.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *