Πέθανε ο τραγουδιστής Ντέιβιντ Κάσιντι, ίνδαλμα των ’70s

casidi

Τον Φεβρουάριο είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από άνοια

Ο Ντέιβιντ Κάσιντι, ο τραγουδιστής και  πρωταγωνιστής της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του 1970 “Partridge Family” πέθανε την Τρίτη, στη Φλόριντα σε ηλικία 67 ετών από ηπατική ανεπάρκεια. Το Σαββατοκύριακο είχε εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου λόγω σοβαρής ηπατικής δυσλειτουργίας, ανακοίνωσε σήμερα ο ατζέντης του.
“Εκ μέρους της οικογένειας Κάσιντι, ανακοινώνουμε με βαθιά θλίψη τον θάνατο του πατέρα μας, θείου μας και αγαπημένου μας αδελφού Ντέιβιντ Κάσιντι. Ο Ντέιβιντ πέθανε έχοντας δίπλα του τους ανθρώπους που αγαπούσε, ευτυχισμένος και απελευθερωμένος από τον πόνο που τον ταλαιπωρούσε για τόσο πολύ καιρό”.
Τον Φεβρουάριο του 2017, ο ηθοποιός, πατέρας της 30χρονης ηθοποιού Κέιτι Κάσιντι και του 26χρονου τραγουδιστή Μπο Κάσιντι, είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από άνοια.

684x384_406831

Ο Μπράιαν Γουίλσον, τραγουδιστής και συνιδρυτής του συγκροτήματος Beach Boys, απέτισε φόρο τιμής στον θανόντα, έναν “πολύ ταλαντούχο και συμπαθή άνθρωπο” που έφυγε. “Με θλίψη μαθαίνω τον θάνατο του Κάσιντι. Στα μέσα της δεκαετίας του 1970 συνήθιζε να έρχεται στο σπίτι και είχαμε αρχίσει ήδη να γράφουμε ένα τραγούδι μαζί”, είναι το μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter.

Μεγάλες του επιτυχίες τα τραγούδια “Cherish”, “I Think I love you”, “Could it be forever?”, “”, “I’ll Meet You Halfway” κ.ά.

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *