Πάμφθηνο και στιλάτο -Το ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με τα 10 ευρώ τη βραδιά, που ξεχώρισε [εικόνες]

hostess1

Ενας εναλλακτικός χώρος για διαμονή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσεγμένος στην κάθε λεπτομέρεια, καθαρός και εντελώς ροκ με ένα τεράστιο πράσινο γκράφιτι στην πρόσοψή του, κερδίζει τους τουρίστες της πόλης.

Το Stay Hybrid Hostel βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στις περιοχές Λαδάδικα και Βαλαωρίτου σε μία από τις πιο «ζωντανές» γειτονιές της πόλης όπου λειτουργούν πολλά μπαρ και ταβέρνες.

Το ξεχωριστό αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται επί των οδών Ίωνος Δραγούμη 61 και Φιλίππου και ουσιαστικά αποτελεί το μεγαλύτερο hostel της Ελλάδας με εμβαδό 3.000 τ.μ. και περίπου 200 κλίνες με σχετική άδεια από τον ΕΟΤ.

Κάθε δωμάτιο στο Stay Hybrid Hostel προσφέρει κλιματισμό και μοναδικές μουσικές αναφορές σε ροκ καλλιτέχνες.

Διακρίνονται σε ιδιωτικά και σε κοιτώνες, από δίκλινα μέχρι οκτάκλινα, τα οποία είναι χωρισμένα σε μικτά και γυναικεία, ενώ η διαμονή ανά άτομο ξεκινά από 10 και δεν ξεπερνά τα 15 ευρώ τη βραδιά.

Τα ιδιωτικά δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο, κομοδίνα, μικρή επιφάνεια εργασίας, ντουλάπα και τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Το hostel έχει βεράντα στον τελευταίο όροφο με θέα στη Θεσσαλονίκη. Στο κατάλυμα θα βρείτε κοινόχρηστη κουζίνα.

Η πολυσύχναστη πλατεία Αριστοτέλους απέχει μόλις 600μ. από το κατάλυμα.

Αυτό το κατάλυμα έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στη Θεσσαλονίκη, η ρεσεψιόν του καταλύματος λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *