Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΜΠΕΣΑΛΗΣ……….

tsipras-15-768x527

Η πρώτη κατοικία και οι 120 δόσεις «πηγαίνουν» τις εκλογές το Φθινόπωρο

Αγκάθι παραμένουν τα επιχειρηματικά δάνεια καθώς η κυβέρνηση εμφανίζεται να κάνει μια μικρή υποχώρηση στην αντικειμενική αξία των δανείων από τις 230.000 ευρώ στις 175.000 , υποχώρηση όμως που δεν φαίνεται να ικανοποιεί τους Ευρωπαίους.

Η διαφαινόμενη λύση καθώς και η απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου να φέρει μέσα στον Απρίλιο τις 120 δόσεις, ενισχύει τα σενάρια που θέλουν τις εκλογές να πηγαίνουν για το Φθινόπωρο.

Και αυτό γιατί όπως λένε κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες και μόνο η δημιουργία της πλατφόρμας θα χρειαστεί ένα μήνα, ενώ και η ρύθμιση για τις δόσεις θα πάρει τον χρόνο της. Έτσι όλα δείχνουν ότι οι σχετικές διαδικασίες θα τρέξουν αμέσως μετά το Πάσχα ή κάπου εκεί.

Με δεδομένο ότι ο σχεδιασμός του Μεγάρου Μαξίμου έχει πέσει χρονικά έξω καθώς η κυβέρνηση ήλπιζε ότι το θέμα της ρύθμισης της πρώτης κατοικίας θα είχε ολοκληρωθεί εδώ και ένα μήνα και ήδη θα έτρεχαν οι 120 δόσεις, όλα δείχνουν ότι το κυβερνών κόμμα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις ημέρες του Πάσχα προκειμένου να επικοινωνήσει το θετικό αφήγημα.

Την ίδια ώρα τα στελέχη της κυβέρνησης επισημαίνουν την αγωνία της ΝΔ να μην φτάσει η κυβέρνηση μέχρι το φθινόπωρο. Όπως λένε καθημερινά πλέον υπάρχουν σενάρια, φήμες και fake news από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς αυτή την κατεύθυνση. Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού ερμηνεύουν αυτή την αγωνία ως μια ακόμα ένδειξη ότι οι κινήσεις της βρίσκονται προς την σωστή κατεύθυνση και αποδίδουν καρπούς.

Επισημαίνουν μάλιστα ότι όσο περνάει ο χρόνος η διάφορα ανάμεσα στην ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ μειώνεται, καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση τον τελευταίο χρόνο εμφανίζεται να μην εισπράττει από πουθενά ψήφους αντίθετα από το κυβερνών κόμμα το οποίο συσπειρώνει τις δυνάμεις του.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *