Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΤΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ (VIDEO PHOTOS)

01

Μετά από 17 χρόνια ο θρυλική ομάδα του Εδεσσαϊκού πανηγυρίζει την επάνοδό της στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής και έτσι θα συνεχίζει την πορεία την άξια πορεία του στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ιστορική  η σημερινή νίκη με 1-0 επί της ΔΟΞΑΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ με γκόλ του Τσιρλίδη στο 28ο λεπτό.

Τ’ όνειρο έγινε πραγματικότητα σήμερα 21 Μαίου 2017 μετά από την υπέρ προσπάθεια του προπονητικού team και όλων των ποδοσφαιριστών του Εδεσσαικού και των παραγόντων.  Ο αγώνας ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα στο κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο “Φόρης Γεντζης” με την βροχή να πέφτει ακατάπαυστα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, που δεν εμπόδισε τις δύο ομάδες να παρουσιάσουν έναν όμορφο αγώνα. Συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές του Εξαπλατάνου που πραγματικά κυνήγησαν και αυτοί το όνειρό τους για την άνοδό τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Να αναφέρουμε ότι οι ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στην διάρκεια του αγώνα οι περισσότερες ήταν του Εδεσσαϊκού.  Πολύ καλή και δίκαιη η διαιτησία του αγώνα.

Το καλύτερο δώρο αυτή η νίκη για τον Προπονητή Κώστα Μαλουμίδη

 

Οι συνθέσεις των ομάδων ήταν οι παρακάτω:

EΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

Βόλτσης.

Παπουλίδης.

Κιόρτσης.

Ουζούνης.

Παπαγεωργίου

Σαββίδης

Κάρτζιος

Κούμπους.

Λαφαζανίδης,

Τσιρλίδης (σκόρερ στο 28ο λεπτό) και

Ρέτζια
ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Δημητριάδης.

Κοντακτσής

Κουντουράς.

Θωμάς.

Τσόρμπας

Ευ.Ουζούνης.

Τσόρμπας

Βακιάνης.

Τσόλκας.

Μποζίνης και

Ντόγκαρης

Δείτε παρακάτω στο βίντεό μας τις καλύτερες φάσεις και το γκόλ της νίκης ανόδου του Εδεσσαικού, και τις συνεντεύξεις τύπου του Γιώργου Τζούρτζου και Αντώνη Σαπουντζή.

 

21/5/17

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...