Ο Αντετοκούνμπο αρχηγός της μίας ομάδας του All Star Game- Θα επιλέξει τους συμπαίκτες του κόντρα στον Λεμπρόν Τζέιμς

antetokounmpo-james-all-star-game-captains

Οπως και πέρυσι στο All Star Game, έτσι και φέτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Λεμπρόν Τζέιμς, θα είναι οι αρχηγοί των δύο ομάδων.

Ο Greek Freak μετά το τέλος της καταμέτρησης των ψήφων για το φετινό All Star, κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα στους παίκτες της ανατολικής περιφέρειας και ο «βασιλιάς» την πρώτη θέση στην δύση. Ετσι, οι δυο τους θα επιλέξουν τους συμπαίκτες τους σε ένα ντραφτ όμοιο με αυτό που έκαναν και στην περσινή διοργάνωση.

Ποιοι πήραν το εισιτήριο για το All Star Game

Εκτός των δύο αρχηγών, στις δύο βασικές πεντάδες επιλέχθηκαν οι εξής παίκτες: Σιάκαμ (Τορόντο), Εμπίντ (Φιλαδέλφεια), Γουόκερ (Βοστώνη), Γιανγκ (Ατλάντα), Ντέιβις (Λέικερς), Λέοναρντ (Κλίπερς), Ντόνσιτς (Ντάλας) και Χάρντεν (Χιούστον). Οι υπόλοιποι παίκτες που θα συμπληρώσουν τα δύο ρόστερ, θα επιλεγούν από την ψηφοφορία που θα γίνει από τους ίδιους τους παίκτες και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

Η επιλογή που θα κάνουν οι Αντετοκούνμπο και Τζέιμς, θα μεταδοθεί ζωντανά σε εθνικό δίκτυο μάλιστα στις ΗΠΑ, στις 6 Φεβρουαρίου (2 τα ξημερώματα της 7ης Φεβρουαρίου για την Ελλάδα).
Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *