Οι Μπακς αφήνουν τον Αντετοκούνμπο να παίξει στο Παγκόσμιο

Αντετοκούνμπο

Η σεζόν για τους Μιλγουόκι Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ολοκληρώθηκε με την παρουσία στους τελικούς της Ανατολής στο NBA.

Ο Έλληνας φόργουορντ θα έχει λίγο χρόνο να ξεκουραστεί, αλλά η αγωνία για όλους, για το αν θα παίξει με την Εθνική στο Παγκόσμιο, είναι μεγάλη. Στην προηγούμενη μεγάλη διοργάνωση (ευρωπαϊκό), οι Μπακς δεν τον άφησαν να κατέβει, λόγω μιας μικρής ενόχλησης που είχε στο πόδι.

Ήθελαν να τον προφυλάξουν, αλλά η απουσία του έφερε πολλά αρνητικά σχόλια από την Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, που κατηγορούσε ευθέως το Μιλγουόκι και το περιβάλλον του παίκτη για την απουσία του.

Αυτά όμως όπως φαίνεται ανήκουν στο παρελθόν και ο Greek Freak είναι πιο πιθανό από ποτέ, να φορέσει την γαλανόλευκη φέτος, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.
«Τιμή να παίζει ο Αντετοκούνμπο στην Εθνική»

Μετά το τέλος της σειράς με τους Τορόντο Ράπτορς και τον αποκλεισμό από τους τελικούς του NBA, ο προπονητής των «Ελαφιών», Μάικ Μπουντενχόλζερ, ρωτήθηκε για το αν θα επιτραπεί η συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στην διοργάνωση. Και η απάντησή του έφερε πολλά χαμόγελα, καθώς όπως φαίνεται, η ομάδα έδωσε το «ΟΚ» για την παρουσία του στα γήπεδα της Κίνας.

«Όλοι θέλουν να παίξουν με τις Εθνικές τους. Είναι μεγάλη τιμή. Έχουν στόχο και δουλεύουν σκληρά για αυτό. Όσο για τους Γιάννη και Ιλιασόβα (Εθνική Τουρκίας), οι Εθνικές τους βασίζονται σε αυτούς και η προετοιμασία τους θα είναι πολύ σκληρή. Βρισκόμαστε σε συνεννόηση για το πως θα διαχειριστούν το κορμί τους. Τιμή μας να είναι στις εθνικές τους», ανέφερε ο προπονητής των Μπακς.
«Έχουμε έναν εκπληκτικό παίκτη στην ομάδα»

Την ίδια ώρα, σχολίασε την εκπληκτική σεζόν που είχε ο Giannis, τονίζοντας πως δικαιούται τον τίτλο του MVP, αλλά και πως είναι τιμή να έχει η πόλη του Μιλγουόκι, έναν τέτοιο παίκτη.

«Για τους οπαδούς μας και τον οργανισμό των Μπακς να έχουμε έναν MVP είναι πολύ σπάνιο και ελπίζω να το απολαύσουμε. Έχουμε έναν εκπληκτικό παίκτη σαν τον Γιάννη. Είναι εκπληκτικό που έχουμε τον Γιάννη στην ομάδα. Ο Γιάννης είναι ακόμα στα πρώτα στάδια της καριέρας του. Θα γίνεται συνεχώς καλύτερος», ήταν το σχόλιό του.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/spor/oi-mpaks-lene-ok-gia-antetokoynmpo-sto-pagkosmio

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *