Νύχια, μαλλιά, μακιγιάζ: Όλες οι beauty τάσεις του φθινοπώρου!

nails

 

Είμαστε στο φθινόπωρου και ήδη αναζητάμε τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν αυτή τη σεζόν είτε αυτές αφορούν το ντύσιμό μας είτε την ομορφιά μας. Εξάλλου, χρειάζομαστε άμεσα μια ανανέωση και αυτή ξεκινάει από την εξωτερική μας εμφάνιση…

Οι hot τάσεις στην ομορφιά (νύχια, μαλλιά, μακιγιάζ) έχουν ήδη γίνει γνωστές μέσα από τις πασαρέλες των μεγάλων Οίκων μόδας, ενώ την ίδια στιγμή οι beauty και fashion bloggers κάνουν τις πρώτες δοκιμές στις εμφανίσεις τους.

Πάμε, όμως, να δούμε αναλυτικά 7 beauty trends που θα μας απασχολήσουν αυτή την εποχή:

1- Οι μικρές πλεξούδες (tiny ή micro braids): Τελικά, το στιλ “Άγιος Δομίνικος” στα μαλλιά, που επέβαλλαν οι παίκτριες του Survivor, με τα πολλά, μικρά πλεξουδάκια είναι τάση! Οι μικροσκοπικές πλεξούδες εμφανίστικαν διακριτικές, σαν “κοσμήματα”, στα μαλλιά των μοντέλων που περπάτησαν στα fashion show για τις collection Fall/Winter 2017/18 και φέρνουν ένα boho αέρα στα hair looks της εποχής.

braids

2- Dipped (ή tipped) Manis: Το “γαλλικό” αλλιώς, δηλαδή σαν να έχεις βουτήξει την άκρη του νυχιού σου στο μανό (Δες ΕΔΩ αναλυτικά τις τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο 2017).

3- Glossy σκιές: Ξεχάστε τις ματ σκιές ματιών και τις βάσεις που ρυθμίζουν τη λιπαρότητα. Η τάση στα βαμμένα βάτια λέγεται gloss eye και τα θέλει γυαλιστερά – σ’ ένα αποτέλεσμα που θυμίζει λίγο τα χείλη μας περασμένα με lip gloss (!)

4-Κοντά κουρέματα: Η μόδα επιβραβεύει φέτος τις τολμηρές, που δοκιμάζουν τα κοντά κούρεματα! Από τα πολύ κοντοκουρεμένα ως τα κοντά καρέ, διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και δοκίμασε την τάση της εποχής!

5- Πολλές σκιές μαζί: Πέρα από τις glossy σκιές στα μάτια, υπάρχει και μία ακόμα τάση στο μακιγιάζ του φετινού φθινοπώρου, ο συνδυασμός πολλών αποχρώσεων! Μην μένεις, λοιπόν, σε μία σκιά, δοκίμασε περισσότερες αποχρώσεις από την ίδια ή διαφορετικές παλέτες.

6-“Μουτζουρωμένα” ή “σβησμένα” χείλη: Ξέχνα την εποχή που προσπαθούσες να πετύχεις το τέλειο περίγραμμα και να γεμίσεις με έντονο κραγιόν τα χείλη σου. Η τάση θέλει τα χείλη να δείχνουν… σβησμένα! Ο τρόπος απλός: τα περνάς μ’ ένα απαλό lip balm ή λαδάκι ή αλοιφή και μετά στη μέση των χειλιών σου με το lipstick σου απλώνεις το χρώμα, σαν να αφήνεις ένα λεκέ ή σαν να μοιάζει σβησμένο στις άκρες!

7- Χαλαρές μπούκλες: Οι μπούκλες κάθε σεζόν συναντούν μια τάση τους- τον χειμώνα, για παράδειγμα, ήταν τάση οι πολύ έντονες, της περμανάντ, μπούκλες. Τώρα, οι μπούκλες χαλαρώνουν πολύ και ουσιαστικά εμφανίζονται από τα μισά των μαλλιών… Σκέψου δηλαδή το μισό κεφάλι, από τη ρίζα και μέχρι τα μισά, σχεδόν με την τρίχα ίσια, και μετά ένα χαλαρό κυματισμό. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα σίδερο για να κάνεις τις μπούκλες στις άκρες…

waves

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *