ΝΔ: Από τους μουσαμάδες του Μετρό Θεσσαλονίκης στα… ακίνητα βαγόνια

EC37B42C-7329-EF95-6FB3-1BD91BD8F3CE

Βόλτα με… ακίνητο βαγόνι έκαναν οι Σπίρζης, Παππάς και Νοτοπούλου που εγκαινίασαν και πάλι το Μετρό της Θεσσαλονίκης. Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ. με αφορμή τα εγκαίνια… τεσσάρων βαγονιών από την κυβέρνηση. Εγκαίνια που ήρθαν μετα από αυτά του ο Αλ. Τσίπρα με τους μουσαμάδες.

«Αφού ζωγράφισαν σε μουσαμάδες το Μετρό, σήμερα έκαναν κάτι ακόμη πιο φαντασμαγορικό. Εγκαινίασαν τέσσερα βαγόνια χωρίς σταθμό» επισημαίνει με ανακοίνωσή της η Ν.Δ. προσθέτοντας πως υπήρξε και μια «Μικρή λεπτομέρεια που το τερματίζει»

Η λεπτομέρεια είναι, σύμφωνα με τις πηγές της Ν.Δ., ότι «Οι κ. Σπίρτζης, Παππάς και Νοτοπούλου φωτογραφήθηκαν περιχαρείς να κάνουν την πρώτη τους βόλτα, ενώ το βαγόνι ήταν εντελώς ακίνητο. Μέχρι τις εκλογές είναι ικανοί να μοιράσουν και κάρτες πολλαπλών διαδρομών»

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί ο Χρήστος Σπίρτζης, ως ο αρμόδιος υπουργός Μεταφορών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, η Κατερίνα Νοτοπούλου, μάλλον ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Θεσσαλονίκης, και ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς παρευρέθηκαν στα… αποκαλυπτήρια των βαγονιών που αναμένεται να ξεκινήσουν δοκιμαστικές διαδρομές το φθινόπωρο με άγνωστη την ημερομηνία που θα τεθούν  στη διάθεση των πολιτών της Θεσσαλονίκης.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *