Νίκος Γκάλης για Hall of Fame: “Όνειρο που έγινε πραγματικότητα”

GKA_561_355

«Υψιστη τιμή» χαρακτήρισε ο Νίκος Γκάλης με ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, την είσοδό του στο Hall of Fame.

 «Το να ανήκω στην “Αίθουσα της Δόξας” του Μπάσκετ είναι ύψιστη τιμή. Το να βρίσκομαι στις καρδιές του κόσμου είναι η μεγαλύτερη χαρά. Ευχαριστώ όλους αυτούς που βρέθηκαν στο πλάι μου στο ταξίδι της καριέρας μου και τους νιώθω δίπλα μου μέχρι και σήμερα. Η ένταξή μου στο Hall of Fame αποτελεί ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η αγάπη του κόσμου είναι η πραγματικότητα που μοιάζει με όνειρο», έγραψε αρχικά.

Ακριβώς από κάτω, ο Νίκος Γκάλης είχε ξεχωριστό μήνυμα στα αγγλικά: «Μεγαλώνοντας στη Γιούνιον Σίτι, στο Νιου Τζέρσεϊ και πετυχαίνοντας τους πρώτους μου πόντους στα ανοιχτά γήπεδα και φτάνοντας τώρα να είμαι μέλος του Hall of Fame είναι ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους που ήταν δίπλα μου στη διάρκεια της καριέρας μου. Νιώθω τιμή και περηφάνια».

Ο Γκάλης έγινε ο πρώτος Έλληνας στο Naismith Hall of Fame, ενώ είναι ήδη μέλος του Hall of Fame της FIBA από το 2007.

Το να ανήκω στην “Αίθουσα της Δόξας” του Μπάσκετ είναι ύψιστη τιμή. Το να βρίσκομαι στις καρδιές του κόσμου είναι η μεγαλύτερη χαρά. Ευχαριστώ όλους αυτούς που βρέθηκαν στο πλάι μου στο ταξίδι της καριέρας μου και τους νιώθω δίπλα μου μέχρι και σήμερα. Η ένταξή μου στο Hall of Fame αποτελεί ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η αγάπη του κόσμου είναι η πραγματικότητα που μοιάζει με όνειρο.

Growing up in Union City, New Jersey and scoring my first points in the playgrounds and now being a part of this elite group of the Basketball Hall of Fame is a childhood dream that came true. I would like to thank everybody who stood by me during my athletic career. I feel honored and proud.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *