Νέα ισχυρότερη έκδοση για τη Ford Mustang

Ford-Mustang_EcoBoost_High_Performance_Package-2020-1600-04

Στην έκδοση «High Performance» ο 2,3 EcoBoost της Ford Mustang φτάνει σε απόδοση τα 330 άλογα.

Με τη συγκεκριμένη έκδοση, High Performance Package, η Ford ενισχύει τη «βασική» Mustang που εφοδιάζεται με τον βενζινοκινητήρα των 2,3 λίτρων EcoBoost. Για την περίσταση το μοτέρ έχει αναβαθμιστεί στα 330 άλογα (από τους 290 ίππους) με χρήση μεγαλύτερου τούρμπο. Παράλληλα οι τεχνικοί έχουν τοποθετήσει νέο σύστημα εξαγωγής (με 4 τελικά) και μεγαλύτερο ψυγείο. Επιπλέον το κιβώτιο ταχυτήτων έχει πιο κοντές σχέσεις κάτι το οποίο σίγουρα συμβάλλει στην καλύτερη επιτάχυνση.

Το εσωτερικό της Ford Mustang
Το εσωτερικό της Ford Mustang

Για τη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς, οι μηχανικοί της Ford πρόσθεσαν μπάρα θόλων αλλά και αντιστρεπτικές ράβδους 32 χιλιοστών μπροστά και τα 24 χιλιοστών πίσω. Τα εμπρός φρένα των 13,9 ιντσών προέρχονται από την έκδοση GT όπως και όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα βοήθειας του οδηγού.

Όσον αφορά την εμφάνιση, η Ford δίνει στο 2.3L High Performance Package Mustang ζαντών 19 ιντσών (αποκλειστικής σχεδίασης) την απαιτούμενη σήμανση στα φτερά, ρίγες στην οροφή και στους καθρέφτες. Η «μάσκα» είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα, όπως και το μπροστινό splitter αλλά και οι αεραγωγοί για τα φρένα (από το Mustang GT Performance Package). Στο πίσω μέρος μαζί με τα τέσσερα τελικά των εξατμίσεων, θα δείτε και μία διακριτική μαύρη αεροτομή.

Ford Mustang, ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα
Ford Mustang, ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...