Νέα Δημοκρατία: Οι επικρατέστεροι στην Καστοριά και σε όλη την Ελλάδα

ndnewlogoofficial

Δύο στοιχεία θα παίξουν ρόλο στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων της ΝΔ, για τις βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα µε απόφαση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πρώτον, στα ψηφοδέλτια θα συµµετάσχουν ανεξαιρέτως όλοι όσοι σήμερα είναι βουλευτές και άρα εγκαταλείφθηκαν –µε βάση τα τωρινά δεδομένα- µετά από σφοδρές αντιδράσεις στο παρασκήνιο οι σκέψεις να κοπούν διάφορα πρόσωπα. Δεύτερον, για τα νέα στελέχη και τους νέους υποψηφίους, περιέγραψε ευκρινώς το προφίλ τους, αλλά και τις… υποχρεώσεις τους.
Η Πειραιώς ήδη έχει διαµηνύσει ότι αξιολογούνται συµπεριφορές επίδοξων υποψηφίων και δεν θα στερήσουν σε κανέναν το δικαίωµα να λέει πως είναι υποψήφιος της ΝΔ, αν και όποιος προβάλλει πως έχει την έγκριση του Κυρ. Μητσοτάκη ή του κόµµατος γενικότερα θα κοπεί από τις λίστες.
Οι λίστες που έχουν στα συρτάρια της Πειραιώς και αναδεικνύει τα µέχρι σήµερα ονόµατα που έχουν συζητηθεί για τις λίστες της ΝΔ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και εκπλήξεις, ενώ κυρίαρχο ρόλο διαδραµατίζει ο εξ απορρήτων σύµβουλός του Κυρ. Μητσοτάκη και ανιψιός του, ο δικηγόρος Γρηγόρης Δηµητριάδης.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΕΒΕΝΑ
Στα Γρεβενά, εκτός από τη δεδοµένη υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή Τιµολέοντος Κοψαχείλη, έντονα κινείται ο δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης. Δυνατή υποψηφιότητα χαρακτηρίζουν αυτήν του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Δηµήτρη Τσακνάκη, αν τελικά αποφασίσει να είναι στο ψηφοδέλτιο, ενώ ισχυρό στίγµα έχουν δώσει οι Απόστολος Τσένης και Θανάσης Σταυρόπουλος.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Στο ψηφοδέλτιο της Καστοριάς θα είναι η νυν βουλευτής Μαρία Αντωνίου καθώς και ο πρώην βουλευτής Ζήσης Τζηκαλάγιας. Επίσης όπως φαίνεται, από το Μητρώο Στελεχών θα είναι η δικηγόρος Αγνή Κανδύλη καθώς και ο Βασίλης Τσιφλικιώτης, επίσης δικηγόρος.
ΚΟΖΑΝΗ
Στο ψηφοδέλτιο της Κοζάνης δεν θα είναι ο νυν βουλευτής Γιώργος Κασαπίδης που θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας. Στη λίστα θα είναι ο πρώην υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος. Από το Μητρώο Στελεχών, πιθανόν να συµπληρώσουν το «γαλά-ζιο» ψηφοδέλτιο ο οδοντίατρος Γιάννης Δεληγιάννης και η Λένα Κοσαµπαλίδου. Στην εξίσω-ση βρίσκονται επίσης η πρόεδρος ΝΟΔΕ, Εύη Πρώιου, και το πρώην στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. Χά-ρης Κάτενας, ο Γιώργος Τοπαλίδης, καθώς και ο Γιώργος Δακής.

Διαβάστε όλο το άρθρο για όλη την Ελλάδα στο dovites.blogspot.com

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *