Μεγάλος συνασπισμός: Καμμένος, Καρατζαφέρης, Βελόπουλος, Κρανιδιώτης μαζί στις εκλογές

velopoulos-kammenos-karatzaferis-failos-708

Έναν μεγάλο συνασπισμό στα δεξιά της Δεξιάς φιλοδοξούν να κάνουν ενόψει των εκλογών τέσσερα πρόσωπα του χώρου, τα οποία ηγούνται χωριστών κομμάτων σήμερα.

Ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν είμαστε φασίστες, ούτε πατριδοκάπηλοι» και τονίζοντας πως «η χώρα χρειάζεται ηγέτη», ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος ανακοίνωσε την κομματική συμμαχία του με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

«Ο Καρατζαφέρης, ο Βελόπουλος, ο Κρανιδιώτης και η αφεντιά μου», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στη συνεργασία και ζήτησε να γίνουν δημοσκοπήσεις τον Φεβρουάριο, «για να δούμε πού πάμε», εννοώντας τα ποσοστά αλλά και τον επικεφαλής του νέου συνασπισμού.

Όπως ο ίδιος εκτιμά, το ποσοστό της συνεργασίας, «χωρίς το ποσοστό της Χρυσής Αυγής, είναι περίπου στο 12%».

Τέλος, είπε πως «αν η δημοσκόπηση δίνει Φαήλο ή Βελόπουλο» για τη θέση του ηγέτη, «θα κάνουμε όλοι πίσω».

Πρόσφατα, ο πρόεδρος της «Δύναμης Ελληνισμού» Δημήτρης Καμμένος είχε προαναγγείλει τον συνασπισμό:

«Πρέπει να γίνει ένα μεγάλο δεξιό πατριωτικό μέτωπο και να απενεχοποιηθεί η λέξη “δεξιά”, διότι στο τέλος όλοι νόμιζαν ότι είναι κάτι κακό. Δεν είναι κάτι κακό και ελπίζω ότι μέχρι τις εκλογές ή κάποιους μήνες πριν, θα υπάρξει μια συμπαράταξη πατριωτική και να κατέβουμε όλοι μαζί σε ένα ενιαίο μέτωπο. Δεν μπορώ να πω με ποιους συζητάω αλλά στον χώρο είναι και ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κυριάκος Βελόπουλος , όχι οι χρυσαυγίτες. Νομίζω θα έχουμε και ονόματα εκπλήξεις», είχε δηλώσει ο κ. Καμμένος.

Πηγή: iefimerida.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *