ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ «ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ» ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ – ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

x-m-l

Ο Δήμαρχος Καστοριάς ανέφερε ότι: «Από σήμερα 8 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, θα ακολουθήσει ένας μήνας γιορτής, ένας μήνας δράσεων, ένας μήνας εκδηλώσεων που θα ξαναζωντανέψουν την Καστοριά και θα την κάνουν να ζήσει πιο αισιόδοξες στιγμές.» Αμέσως μετά είπε: «Σήμερα είναι η επίσημη έναρξη του θεματικού μας πάρκου και το όνομα αυτού…«Μαγική Λιμνοπολιτεία» που κάνει φέτος το πρώτο βήμα αλλά θα προσπαθήσουμε μαζί να το μετατρέψουμε σε άλμα και θα προσπαθήσουμε η Μαγική Λιμνοπολιτεία να γίνει το νούμερο ένα όνομα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.Να κάνουμε την Καστοριά μας και πάλι top προορισμό…»

Το πιο εντυπωσιακό από όλα όμως ήταν η μεγάλη κοσμοσυρροή που σημειώθηκε με αφορμή την εν λόγω εκδήλωση. Η δωρεάν είσοδος και ο καλός καιρός για την εποχή, ενίσχυσαν την ανάγκη του κόσμου να βγει έξω. Αυτό καταδεικνύει για ακόμη μία φορά το τεράστιο πλήγμα που έχει δεχτεί η τοπική κοινωνία μετά – κυρίως- την τεράστια οικονομική κρίση που οφείλεται σε πολλούς παράγοντες σε εθνικό επίπεδο αλλά ειδικά από την συνεχώς καταρρέουσα γουνοποιία τα τελευταία χρόνια.

Το κέντρο της πόλης μπλόκαρε από τον απίστευτα μεγάλο αριθμό οχημάτων που οι οδηγοί στάθμευαν όπως – όπως όπου έβρισκαν και η ουρά των παρκαρισμένων αυτοκινήτων ξεκινούσε από το ενυδρείο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *