Καστοριά: Στον Δήμο επαίρονται και ξεματιάζονται για το φοβερό λογότυπο

magiki-limnopoliteia

Γράφουν στην σελίδα του Δήμου:«Με δύο εντυπωσιακά λογότυπα, τα οποία λειτουργούν συνδυαστικά, η νέα Δημοτική Αρχή, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις σχεδίασης και δίνοντας έμφαση στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Καστοριάς, ξεδιπλώνει το Εορταστικό Πρόγραμμα και παρουσιάζει τη “Μαγική Λιμνοπολιτεία”.

Από τις 8 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου, έχει ετοιμαστεί ένα πλούσιο και πολυδιάστατο Πρόγραμμα εκδηλώσεων, με πολλές από αυτές να πραγματοποιούνται για πρώτη φορά, ενώ παράλληλα, μία παραμυθένια πολιτεία καθρεφτίζεται στην πανέμορφη λίμνη και μαγεύει μικρούς και μεγάλους.»

σ.σ. Μπορεί στον Δήμο να επαίρονται και να ξεματιάζονται για το φοβερό λογότυπο αλλά καλά είναι πριν δηλώσουν αυτάρεσκα το πόσο (!) εντυπωσιακό είναι το logo, ας περιμένουν πρώτα τις εκτιμήσεις του κόσμου και των ανθρώπων του χώρου, που για άλλη μία φορά αγνοούνται με περίσσια επιδεικτικότητα. Ρωτήστε βρε παιδιά, μη φοβάστε, μια ερώτηση δεν κοστίζει τίποτα.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *